men of war یک متحد جدید به اسم وضعیت سفید را پیدا کرد. و بزودی با تمام قوا به سمت مدافعین می اید. در ابن جنگ مدافعین پیروز میشوند یا منافقین؟
پاسخ : اخرین جنگ مدافعین و منافقین لیست جنگجویان: منافقین:men of war_ وضعیت سفید. مدافعین :boihazard _ hitman 47 _ امید(شهید ) _ asaljoon
پاسخ : اخرین جنگ مدافعین و منافقین خودتونو مدافع جا میزنید.. فرضا مدافع.. یعنی اگه ما حمله نکنیم..جنگ به صلح می انجامه دیگه..؟ ... ما صلح طلبیم..(زیر پرچم سفید..واسه پرچم سه رنگ..)
پاسخ : اخرین جنگ مدافعین و منافقین وضعیت سفید با ارتش بزرگی حرکت میکند اما با روسیه ای ها مواجهمیشود و عقب نشینی میکند.
پاسخ : اخرین جنگ مدافعین و منافقین یاران مدافعین در حال خوردن پیتزا بودند . که هواپیماهای men of war انها را بمباران کردند. صدا: ضدهوایی ها دارین چه غلطی میکنین . اتشششش...اتششششششش. تاتااااتتاتتتتاتاتاااااتتتتااا(صدای تیربار)
پاسخ : اخرین جنگ مدافعین و منافقین من یه چن ساعتی مرخصی بودم یه سرباز بیاد گزارشاتو بده بم اصلا بزار رو میزم خودم میبینمشون خخخخخخ=))
پاسخ : اخرین جنگ مدافعین و منافقین سرباز الا وقت گزارش نیست . از 10000 سزباز 900 تاشون زخمی اند. امبولانس رو بیارین.