نام خواننده: Taylor Swift نام آهنگ: State of Grace متن آهنگ همراه با ترجمه فارسی در ادامه مطلب I’m walking fast through the traffic lightsمن به سرعت از میان نورها و ترافیک میگذرم Busy streets and busy livesخیابونهای شلوغ و زندگیهای شلوغ And all we know is touch and goو تنها چیزی که میدونیم، اینه که داریم میبازیم We alone with our changing mindsما با افکار درحال عوض شدنمون تنهاییم We fall in love till it hurts or bleeds, or fades in timeعاشق میشویم تا پای جراحت یا خون، یا آنکه به مرور زمان (آن عشق)محو شود And I never saw you comingو من هیچوقت فکر نمیکردم بیای And I’ll never be the sameومن هیچوقت مثل گذشته نمیشم You come around and the armor fallsتو میای و زره ها رو میشکنی Pierce the room like a cannon ballفضا رو مثل توپ جنگی میشکافی Now all we know, is don’t let goحالا همه چیزی که میدونیم، رها نکردنه We are alone just you and meما تنهاییم، فقط تو و من Up in your room and our slates are cleanبالا توی اتاق تو و دلهامون پاکه Just twin fire signs, four blue eyesفقط نشانه دوتا آتیش، چهار چشم آبی So you were never a saintخب تو هیچوقت یک قدیس نبودی And I love the Sade’s are wrongو من عاشق اینم که اشتباه میکنیم We learn to live with the painما یاد گرفتیم که با درد زندگی کنیم Mostly of broken heartsهمیشه با قلبهایی شکسته But this love is brave (raging) and wildاما این عشق ، (طوفانی و) شجاع و وحشی است And I never saw you comingو من هیچوقت فکر نمیکردم بیای And I’ll never be the same againومن هیچوقت مثل گذشته نمیشم This is a state of graceاینجا جای لطف الهیه This is a worthwhile fightاین نبرد ارزششو داره Love is a ruthless gameعشق بازی بیرحمانه ایه Unless you play it good and rightمگر اینکه اون رو خوب و درست بازی کنی These are the hands of fateاینها دستان سرنوشتند You’re my Achilles heelتو پاشنه آشیل (نقطه ضعف) منی This is the golden age of something goodاین، عصر طلایی چیزی است خوب And right and real و درست و حقیقی And I never saw you comingو من هیچوقت اومدنت رو ندیدم And I’ll never be the sameومن هیچوقت مثل گذشته نمیشم