نام خواننده: Bruno Mars نام آهنگ: Locked Out Heaven متن آهنگ همراه با ترجمه فارسی در ادامه مطلب Oh yeah yeah yeahاوه آره آره آره Ooh!اووه Never had much faith in love or miraclesهیجوقت اینفدر زیاد به عشق و معجزه اعتفاد نداشتم Never wanna put my heart on the lineهیچوقت نمیخواستم قلبم رو در خط عشق قرار بدم But swimming in your waters is something spiritualولی شنا کردن در آب های تو یه چیز معنوی هست I’m gonna get every time you spend the nightمن میخوام همه زمانی که در شب صرف میکنی بدست بیارم Cause your s-ex takes me to paradiseبخاطر اینکه سکس تو منو به بهشت میبره Yeah your s-ex takes me to paradiseآره سکس تو منو به بهشت میبره And it shows, yeah, yeah, yeahو این نشان میدهد آره آره آره Cause you make feel like, I’ve been locked out of heavenبخاطر اینکه تو حال منو مثل این میکنی که بیرون از بهشت قفل بوده ام For too long, for too longبرای مدت زیاد برای مدت زیاد Yeah you make feel like, I’ve been locked out of heavenآره تو حال منو مثل این میکنی که بیرون از بهشت قفل بوده ام For too long, for too longبرای مدت زیاد برای مدت زیاد Oh yeah yeah yeahاوه آره آره آره Ooh!اوه Oh yeah yeahاوه آره آره Oh yeah yeah yeahاوه آره آره آره Ooh!اوه You bring me to my kneesتو منو به زانو من میاری You make me testifyتو منو به کشتن میدی You can make sinner change his waysتو میتونی باعث بشی یک گناهکار راهشو عوض کنه Open up your gates cause I can’t wait to see the lightدروازه هاتو باز کن که من نمیتونم برای دیدن نور صبر کنم And right there is where I wanna stayو دقیقاً اونجا جایی هست که میخوام بمونم Cause your s-ex takes me to paradiseبخاطر اینکه سکس تو منو به بهشت میبره Yeah your s-ex takes me to paradiseآره سکس تو منو به بهشت میبره And it shows, yeah, yeah, yeahو این نشان میدهد آره آره آره Cause you make feel like, I’ve been locked out of heavenبخاطر اینکه تو حال منو مثل این میکنی که بیرون از بهشت قفل بوده ام For too long, for too longبرای مدت زیاد برای مدت زیاد Yeah you make feel like, I’ve been locked out of heavenآره تو حال منو مثل این میکنی که بیرون از بهشت قفل بوده ام For too long, for too longبرای مدت زیاد برای مدت زیاد Oh oh oh oh, yeah, yeah, yeahاوه اوه اوه اوه آره آره آره Can’t I just stay hereنمیتونم من فقط اینجا میمونم Spend the rest of my days hereهمه روز هامو اینجا سَر کنم Oh oh oh oh, yeah, yeah, yeahاوه اوه اوه اوه آره آره آره Can’t I just stay hereنمیتونم من فقط اینجا میمونم Spend the rest of my days hereهمه روز هامو اینجا سَر کنم Cause you make feel like, I’ve been locked out of heavenبخاطر اینکه تو حال منو مثل این میکنی که بیرون از بهشت قفل بوده ام For too long, for too longبرای مدت زیاد برای مدت زیاد Yeah you make feel like, I’ve been locked out of heavenآره تو حال منو مثل این میکنی که بیرون از بهشت قفل بوده ام For too long, for too longبرای مدت زیاد برای مدت زیاد