نام خواننده: Enrique Iglesias نام آهنگ: Naked متن آهنگ همراه با ترجمه فارسی در ادامه مطلب You got a girlتو با دختری دوست شدی That doesn’t look a thing like meکه به هیچ وجه مثل من نیست The girl, your mother always said it would beدختری که مامانت همیشه بهت میگفت باید باشه So, you could say that, you could say thatپس میتونی بگی : I’m hopelessنا امیدم But that isn’t the girlاما این اون دختری نیست That isn’t the girl I want you to beاون دختری نیست که تو بودی The girl that keeps upدختری که ازم حمایت میکرد And I see in my dreamsو من تو رویاهام میدیدمش So, you could say that, you could say thatپس میتونی بگی I love herعاشقشم So I don’t care what they sayپس برام مهم نیست اونا چی میگن It’s our life life lifeاین زندگیه ماست We can dance if we wantما اگه بخوایم میتونیم برقصیم Make it feel alrightکاری کنیم که حس خوبی بده Temperature’s risingدرجه حرارت داره میره بالا I feel the fireآتیشو حس میکنم Tonight, it is just you and meامشب فقط من و توییم Tell me baby, will you be here when I wake upبگوعزیزم ، وقتی از خواب بیدار بشم اینجا هستی Even with no make upحتی بدون آرایش I don’t want to fake itنمیخوام گولت بزنم(نمیخوام تظاهر کنم) And you don’t gotta doubt a second if I miss youنباید یک لحظه هم شک کنی که دلم برات تنگ نمیشه Everytime I’m with youهرزمان که باهاتم I feel nakedحس میکنم ل*ختم (Hey! I feel naked, I want it, so let me get it, you say you got it, won’t you come to get it)(حس میکنم ل*ختم، میخوامت، پس بزار بهت برسم، تو گفتی که رسیدی، اما دیگه نمیخوای) If I told you girlدختر اگه من بهت گفتم Come and run away with meبیا و با من فرار کن Now will you throw it all away for meو حالا میندازیش دور و ازش فرار میکنی I need to know that, need to know thatباید بدونم که It’s not overتموم نشده Cause you were the boyچون تو یه پسری Daddy told you to stay away from meبابام بهم گفت ازت دور بمونم But you’re nothing but a fantasyاما تو چیزی بجز یه خیال نیستی I need to know that, need to know thatباید بدونم/لازمه که بدونم You’d be strong enough to believe in usبه اندازه کافی قوی هستی تا به رابطه مونو باور کنی Cause I don’t care what they sayپس برام مهم نیست اونا چی میگن It’s our life life lifeاین زندگیه ماست We can dance if we wantما اگه بخوایم میتونیم برقصیم Make it feel alrightکاری کنیم که حس خوبی بده Temperature’s risingدرجه حرارت داره میره بالا I feel the fireآتیشو حس میکنم Tonight, it is just you and meامشب فقط من و توییم Tell me baby, will you be here when I wake upبگوعزیزم ، وقتی از خواب بیدار بشم اینجا هستی Even with no make upحتی بدون آرایش I don’t want to fake itنمیخوام گولت بزنم(نمیخوام تضاهر کنم) And you don’t gotta doubt a second if I miss youنباید یک لحظه هم شک کنی که دلم برات تنگ نمیشه Every time I’m with youهرزمان که باهاتم I feel nakedحس میکنم ل*ختم [Beat explodes](Hey! I feel naked, I want it, so let me get it, you say you got it, won’t you come to get it)(حس میکنم ل*ختم، میخوامت، پس بزار بهت برسم، تو گفتی که رسیدی، اما دیگه نمیخوای) So I don’t care what they sayپس برام مهم نیست اونا چی میگن It’s our life life lifeاین زندگیه ماست We can dance if we wantما اگه بخوایم میتونیم برقصیم Make it feel alrightکاری کنیم که حس خوبی بده Temperature’s risingدرجه حرارت داره میره بالا I feel the fireآتیشو حس میکنم Tonight, it is just you and meامشب فقط من و توییم Tonight, it is just you and meامشب فقط من و توییم Tell me baby, will you be here when I wake upبگوعزیزم ، وقتی از خواب بیدار بشم اینجا هستی I feel nakedحس میکنم ل*ختم I feel nakedحس میکنم ل*ختم (Hey! I feel naked, I want it, so let me get it, you say you got it, won’t you come to get it)(حس میکنم ل*ختم، میخوامت، پس بزار بهت برسم، تو گفتی که رسیدی، اما دیگه نمیخوای) (Hey! I feel naked, I want it, so let me get it, you say you got it, won’t you come to get it)(حس میکنم ل*ختم، میخوامت، پس بزار بهت برسم، تو گفتی که رسیدی، اما دیگه نمیخوای) Tonight, it is just you and meامشب فقط من و توییم