نام خواننده: [FONT="]Miley Cyrus[/FONT] نام آهنگ:[FONT="] Every Part Of Me[/FONT] متن آهنگ همراه با ترجمه فارسی در ادامه مطلب I feel like I’m a million miles away احساس می کنم که من یک میلیون مایل دورم From myself از خودم More and more these days و این روز ها بیش تر و بیش تر میشه (دوریم) I’ve been down تو خودم بودم So many open roads پس راه های زیادی جلوم بازه But they never lead me home ولی اون ها هیچوقت من رو به خونه راهنمایی نمی کنه And now I just don’t know و من فقط نمیدونم Who I really am واقعا کی هستم How it’s gonna be چطور ممکنه؟ Is there something that I can’t see چیزی وجود داره که من نمی تونم ببینم؟ I wanna understand! من میخوام که بفهمم! Maybe I will never be ممکنه که من هیچوقت Who I was before اون کسی که قبلا بودم نشم Maybe I don’t even know her anymore ممکنه که من حتی دیگه اون دختر (خودم) رو نشناسم Maybe who I am today ممکنه کسی که من امروز هستم Ain’t so far from yesterday خیلی از کسی که دیروز بودم دور باشه Can I find a way to be آیا میتونم راهی پیدا کنم Every part of me تا بخشی از خودم باشم؟ So I’ll try, پس من تلاش می کنم Try to slow things down تلاش می کنم تا همه چیز رو آروم کنم And find myself و خودم رو پیدا کنم Get my feet back on the ground و پاهام رو بروی زمین برگردونم It’ll take time این زمان خواهد برد But I know I’ll be alright ولی من میدونم که من خوب میشم Cause nothing much has changed چون چیزی خیلی تغییر نکرده On the inside در درونم It’s hard to figure out سخته فهمیدنش How it’s gonna be که چطور ممکنه؟ Cause I don’t really know now چون من الان واقعا نمیدونم I wanna understand! من میخوام که بفهمم! Maybe I will never be ممکنه که من هیچوقت Who I was before اون کسی که قبلا بودم نشم Maybe I don’t even know her anymore ممکنه که من حتی دیگه اون دختر (خودم) رو نشناسم Maybe who I am today ممکنه کسی که من امروز هستم Ain’t so far from yesterday خیلی از کسی که دیروز بودم دور باشه Can I find a way to be آیا میتونم راهی پیدا کنم Every part of me,yeah تا بخشی از خودم باشم ، آره I don’t wanna wait نمیخوام خیلی Too long صبر کنم To find out where I’m meant to Belong تا بفهمم که من به کجا تعلق دارم I’ve always wanted to be where I am today من همیشه میخواستم که جایی باشم که امروز هستم But I never thought I’d feel this way ولی هیچ وقت فکر نمی کردم که وقتی به این جا برسم این طور احساسش کنم Maybe I will never be ممکنه که من هیچوقت Who I was before اون کسی که قبلا بودم نشم Maybe I don’t even know her anymore ممکنه که من حتی دیگه اون دختر (خودم) رو نشناسم Maybe who I am today ممکنه کسی که من امروز هستم Ain’t so far from yesterday خیلی از کسی که دیروز بودم دور باشه Can I find a way to be آیا میتونم راهی پیدا کنم Every Part of Me تا بخشی از خودم باشم؟ Every Part of Me بخشی از خودم