سلام و وقت به خیربه دوستان گلــــــــــ م دیروز12 تیرتولد دوست عزیزم اقا صالح بود که با یه روزتاخیـر این تاپیک زده شد.. آقا صالح ازهمون بدو ورود واقعا حواسش به همه چی بود اگه سوالی می شد ومی تونست جواب بده بدون منت وبا صبرجواب کاربرها رو می دادن اگه مشکلی پیش می اومد مدیران ودرجریان قرار میدادن من همیشه تشکرمی کردم اززحمتای ایشون ..واین بهترین موقعیت شد که با ارسال این تاپیک بتونم قدر دانی بیشتری ازایشون به عمل بیارم اوه چه سخته کتابی صحبت کردن:دی بازم بهتون تبریک میگم آقا صالح عزیز بازهم تشکرمیکنم ازدقت نظر و وقتی که این جا سپری میکنید...وامیدوارم عمرباعزت وشادی درکنارکسانی که دوست دارید سپری کنید
پاسخ : ✿✿تولدت مبارک salehجــ ان ✿✿ :roze: تولدت مبارک :roze: کیکتو اوردم بیا شعماشو فوت کن ولی حیف شمع نداره
پاسخ : ✿✿تولدت مبارک salehجــ ان ✿✿ صالح جان تولدت مبارک. امیدوارم سال بعد بگیم دانشجو جان تولدت مبارک:top29:
پاسخ : ✿✿تولدت مبارک salehجــ ان ✿✿ داداش صالح گلم تولدت مبارک عزیزیم بهترین هارو واست آرزو میکنم . خیلی عزیزی داداش :razz:
پاسخ : ✿✿تولدت مبارک salehجــ ان ✿✿ اوه اوه بازم تولد... تولدت مبارک saleh جان. امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشی.:gift:
پاسخ : ✿✿تولدت مبارک salehجــ ان ✿✿ سلام صالح جان تولدت مبارک انشالله در تمامی مراحل زندگیت موفق و پیروز باشی:top29: