بی شک یکی از والیبالیستهای ایتالیا که در چند روز گذشته نام او بارها شنیده شده است "ایوان زایدسیو" بود. وی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)در ایتالیا، به سوالات زیر پاسخ داد: * شما در بازی امروز بازی میکنید؟ - نمیدانم. باید ببینم مشکل مصدومیتم به کجا میرسد تا اگر مشکلی نباشد بتوانم روبروی ایران بازی کنم. * در بازی اول امتیازات زیادی را کسب کردید. نظرتان در مورد بازی امروز چیست؟ - بازی امروز بدون شک بازی سختی برای ما و ایران خواهد بود، چون بازیکنان ایران میخواهند در بازی دوم خود پیروز باشند تا بتوانند صعودشان به دور بعد را حفظ کنند. امشب جنگ بزرگی میان ما و ایران خواهد بود. *نظر شما در مورد تماشاگران ایرانی در بازی قبل چیست؟ عالی بودند. آنها میتوانند درس بزرگی برای ما و تماشاگران ایتالیایی باشند. تماشاگران ایرانی محیط بسیار عالی و پر هیجانی را در بازی اول بوجود آوردند. به گزارش ایسنا، دیدار دوم تیمهای ملی والیبال ایران و ایتالیا ساعت 21.30 به وقت ایران در شهر "ساساری" ایتالیا برگزار خواهد شد.
پاسخ : ایوان زایدسیو: امشب جنگ بزرگی میان ما و ایران خواهد بود به امید یه پیروزی شیرین دیگه:thumbsupsmileyanim::happy0025::top11:archam:
پاسخ : ایوان زایدسیو: امشب جنگ بزرگی میان ما و ایران خواهد بود ایشالله..یه بار من وتو راجع به برد تیم ملی فوتبال مشترکا صحبت کردیم خدارو شکر ایران موفق به پیروزی شد(منتهاش اون دفعه اول من گفتم به امید پیروزی شما گفتی ایشالله ،ایندفعه بر عکس شد)..به فال نیک میگیرمش..به امید پیروزی ایران:top29: