جام کشکول؛ همیشه به من میگن مثل بچه ی آدم رفتار کن…… من نمیدونم مثل هابیل باشم یا قابیل!؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * گریه” تر “میکنه باید مهربان “تر” میشدی گناه نامهربانیت به گردن گریه نینداز * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * امشب بازهم پستچی پیر محله ی ما نیومد یا باید خانه مان را عوض کنم یا پستچی را ! تو که هر روز برایم نامه می نویسی ، مگه نه . . . ؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * به اندازه ی تمام سه نقطه های دنیا با تو حرف داشتم اما نقطه. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * این بار تو بگو دوستت دارم آسمان را گفته ام به زمین نیاید !! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * چه فرق می کند وسوسه سیب یا حوا … برای کسی که آدم نیست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * می خواهم گیاه خوار شوم از دستت….بس که مرا خر فرض کردی!!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * جلو کوه داد بزنی محبت بر میگرد محبت! تو از سنگم کمتری؟؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * سعی کن در زندگی یکرنگ باشی ، فرش هزار رنگ را همه زیر پا می اندازند * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * همدیگر را دور میزنیم تا زودتر به مقصد برسیم غافل از اینکه زمین گرد است و باز به هم خواهیم رسید * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * خواب هایت را با که شریک میشوی اما هنوز شـریک تمام بیخوابی های من تـویی !! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * خیلی سخته غمخوار کسی باشی که خودت بزرگترین غمش هستی !! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * چقدر دلم هوایت را می کند حالا که دگر هوایم را نداری…! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ارزان تـر از آنچــه فکرش را بکنی بودی ؛ امـــا برای من .. گران تمــام شدی! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * من خود،به تو پرِ پرواز دادم، اما… به همه گفتم درب قفسش باز بود و… پرید… دود سیگارم را هزاران بار به تو ترجیح می دهم کم رنگ است ولی دورنگ نیست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * می دانم مدتهاست که ارزان شده ام چانه می زنم تا به مفت نفروشی ام… * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * اونی که رفت اگه برگرده از دوست داشتن نیست واسه اینه که بهترشو پیدا نکرده!!! علم بهتر است یا ثروت ؟ باور کن هیچکدام ! فقط ذره ای معرفت * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *