سلام دوستاي عزيزم ديروز يعنييي 6/4/92 تولد يكي از مديراي سابق تاپ فروم بوده اون كسي نيس جز Amir_Mr ببخشيد كه 1 روز ديرتر تولدتو تبريك گفتيم امير يكي ازمديراي سخت كوش تاپ فروم بود كه زحمت زيادي براي پيشرفت تاپ كشيده و فكرميكنم الان هم درخدمت سربازي به سرميبره تولدت مبارک تـــولـــــــــدت رو تبريك ميگم وهرجاكه هستي برات آرزوي موفقيت دارم اينم كيك امير خان
پاسخ : تولـــــدت مباركــــ امـــيــر جـانـــ شناخت زیادی ازشون ندارم اما اینطور که شنیدم جزو مدیران خوب اینجا بودند تبریک میگم بهشون... همیشه موفق و موید باشند و انشالا دوباره به جمع ما برگردن.:gol2:
پاسخ : تولـــــدت مباركــــ امـــيــر جـانـــ یکی از افرادی که سایه منو از 220 کیلومتری ببینه با اس وی دی دراگانوف میزنه ...... ولی من همیشه دوستش داشتم حتی با وجود اینکه دوسم نداشت ......... منم زادروزش رو بهش تبریک میگم زودتر میدونستم میامدم صوبور میخوردم :top5:هرچند امفتح یه چیز دیگه است (مخصوصا با دست) اقا ایشاله خدا بهت عمری سراسر با عزت بهت اعطا کنه....
پاسخ : تولـــــدت مباركــــ امـــيــر جـانـــ تولدتون مبارک اقا امیر امیدوارم درتموم مراحل زندگیتون موفق وموید باشید
پاسخ : تولـــــدت مباركــــ امـــيــر جـانـــ با سلام منم تبریک میگم تولد امیر اقا را انشالله در تمامی مراحل زندگیشون موفق و پیروز باشند :razz:
پاسخ : تولـــــدت مباركــــ امـــيــر جـانـــ من همون روزفیس بوک بهش تبریک گفتم اما اینجام میگم تولدت مبارک ایشاللهتولد سال بعدت سربازیتم تموم شده وداریم میریم برات خواستگاری
پاسخ : تولـــــدت مباركــــ امـــيــر جـانـــ اااااااااااا امیر رفته سربازی.بگو چرا چند روزه خبری نیست ازش تولدت مبارک امیر جان:top32: