[h=2] بازيکن ملي پوش تيم فوتسال کشورمان گفت:پس از مذاکراتي که با مسئولان باشگاه گيتي پسند داشتم،سرانجام حضورم در اين تيم قطعي شد.از دبيري براي پيشنهادشان ممنونم[/h] [TABLE="width: 95%, align: center"] [TR] [TD="colspan: 3"][HR][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="colspan: 3"] مهدي جاويد بازيکن تيم ملي فوتسال کشورمان گفت: قبل از سفر به چين مسئولان باشگاه گيتي پسند با من مذاکراتي داشتند،حضور رضا لک در کادر فني اين تيم نيز باعث ايجاد نگاه مثبتم به اين پيشنهاد شد اما رقابت هاي چين وکره مانع از تصميم گيري شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران، وي افزود: صحبت هاي امروز مدير عامل گيتي پسند طي تماس تلفني باعث نهايي شدن مذاکرات شد و من نظر مثبتم خود را براي حضور در اين تيم اعلام کردم اما تلاشهاي رضا لک و محمد کشاورز را براي اتخاذ اين تصميم نبايد نا ديده گرفت،هر دو نفر باعث فرهم آوردن شرايطي شدن تا در اين تيم جاي داشته باشم. **لطف تقوي به من باعث پافشاري اش بر ماندنم در منصوري است ملي پوش فوتسال کشورمان گفت: هيچ مشکلي براي حضورم در گيتي پسند وجود ندارد زيرا قراردادم با منصوري يک ساله بوده و مدت آن به پايان رسيده است ،صحبت هاي تقوي نيز به دليل لطفش به من مطرح شده،وي خواستار حضور مجددم در منصوري است اما با تمام احترامي که براي تقوي قائلم،تصميم خود را براي همراهي گيتي پسند گرفته ام. جاويد خاطر نشان کرد:معتقدم تصميم درستي گرفتم و با تلاش تمام نفراتي که در تيم حضور دارند مي توانيم فصل خوبي در پيش داشته باشيم،حضور موفق و پررنگمان در جام باشگاههاي آسيا اولين گام رو به جلو در سال جديد خواهد بود. **از پيشنهاد دبيري ها ممنونم و از آنها عذر خواهي ميکنم مهدي جاويد در خصوص پيشنهاد باشگاه دبيري تبريز خاطر نشان کرد: در اين مدت پيشنهاد ايده آلي از سوي مسئولان قابل احترام باشگاه دبيري داشتم که باعث شد به حضورم در اين تيم نيز فکر کنم،در اينجا بايد از شرايط خوبي که براي حضورم در تيم محيا کردند و همچنين پيگيريشان تشکر و بابت رد پيشنهاد همکاري صميمانه از آنها عذر خواهي کنم ،اميدوارم اين باشگاه نيز عملکرد مطلوبي در فصل جديد داشته باشد. [/TD] [/TR] [/TABLE]