با نهایت تاثروتاسف همین لحظه به وسیله پیام خصوصی که به من داده شدبا خبرشدم خواهرزاده دوست عزیزمون faramarz@براثربرق گرفتگی به دیارباقی شتافتند..به همین علت ایشون چند روزی درجمع ما نمیتونن حضورداشته باشند ازسن وسال ایشون خبری ندارم ولی خیلی حالم گرفته شد:top27: ازهمین جا به دوست عزیزمون تسلیت میگم وامیدوارم خداوند به خانواده دوست عزیزمون صبربده
پاسخ : تسلیت به دوست عزیزمون faramarz@ فرامرز جان بهت تسلیت میگم داداش . ایشالله غم اخرتون باشه . ایشالله اون خدا بیامرزم به بهشت راهی میشه
پاسخ : تسلیت به دوست عزیزمون faramarz@ واقعا متاثر شدم منم به ایشون تسلیت میگم ... میدونم درد خیلی بزرگیه و با این حرف ها التیام پیدا نمیکنه روحش شاد باشه ... از خدا میخوام بهتون صبر بده که این غم رو تحمل کنین جایگاهش در بهشت باشه:afsorde:
پاسخ : **تسلیت به دوست عزیزمون faramarz@** بــــــــــــــــــــــــــــــــــــرق :top5: دختر بوده یا پسر ؟؟؟ چند سالش بوده ؟؟؟ علت برق گررفتی؟؟؟؟ کجا بوده کی پیشش بوده ؟؟ ساعت چند بوده ؟؟؟ یه آمار بعدا بدین تا تجربه بشه برا دوستان دیگه تا خدای نکرده دیگه شاهد چنین حوادثی نباشیم من به شما و خونواده محترمتون تسلیت میگم
پاسخ : **تسلیت به دوست عزیزمون faramarz@** lایمان من با این حرفت کاملا مخالفم وقتی قرارباشه اتفاقی بیفته میافته ...هیچکسی دلش نمیخواد حادثه بدی واسش اتفاق بیفته ....
پاسخ : **تسلیت به دوست عزیزمون faramarz@** یه روز امام علی زیر یه دیوار کج نشسته بودن پامیشن میرن زیر یه دیوار صاف میشنن یکی از یاران امام به ایشون میگه یا علی از خواست خدا فرار میکنین امام جواب داد از قضای الهی به قدر الهی پناه میبرم حالا خودتون فکر کنید پرستو خانم... در ضمن به دوست خوببمون تسلیت میگم
پاسخ : **تسلیت به دوست عزیزمون faramarz@** واقعا متاثر شدم...:gerye: داداش تسليت عرض ميكنم...ما رو هم تو غمت شريك بدون:gerye::afsorde: