✽ سلام دوستاي عزيزم ✽ تواين تاپيك متن ها و نوشته هاي عاشقونه يي كه دوستشون دارم و ميذارم اميدوارم خوشتون بياد ✘اين تاپيك اختصاصي خودم هست ✘ اگه نظري و انتقادي داشتيد خوشحال ميشم بدونم ...
پاسخ : ღ Fariba Blog ღ ☚ دلــــتــــنــــگـــ ☛ چشمه ها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن معنی پیدا میکنند کوه ها با قله ها و دریا ها با موج ها زندگی پیدا میکنند و همه ی انسان ها با عشق … پس بار خدایا بر من رحم کن بر من که میدانم ناتوانم رحم کن باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم باشد که حتی دست و پایی نداشته باشم و حتی من نباشد … اما نباشد لحظه ای که در قلبم”عشق” نباشد !
پاسخ : ღ Fariba Blog ღ ☚ دلــــتــــنــــگـــ ☛ خدایا بیا پشت آن پنجره که وا میشود رو به سوی دلم ! بیا پرده ها را کناری بزن که نورت بتابد به روی دلم ! خدایا کمک کن که پروانه ی شعر من جان بگیرد کمی هم به فکر دلم باش ، مبادا بمیرد خدایا دلم را که هر شب نفس می کشد در هوایت اگرچه شکسته ، شبی می فرستم برایت
پاسخ : ღ Fariba Blog ღ ☚ دلـــــتـــــنــــگـــــ ☛ یک پیشنهاد تا اینجا : عکس ها رو در یه آپلود سنتر مطمئن اپلود کن که بعد از مدتی خراب نشوند...
پاسخ : ღ Fariba Blog ღ ☚ دلـــــتـــــنــــگـــــ ☛ مغرورانه اشك ریختیم چه مغرورانه سكوت كردیم چه مغرورانه التماس كردیم چه مغرورانه از هم گریختیم غرور هدیه شیطان بود و عشق هدیه خداوند هدیه شیطان را به هم تقدیم كردیم هدیه خداوند را از هم پنهان كردیم
پاسخ : ღ Fariba Blog ღ ☚ دلـــــتـــــنــــگـــــ ☛ همیشه در سختی ها به خودم می گفتم ” این نیز بگذرد ..” هنوز هم می گویم .. اما حال می دانم آنچه می گذرد عمرِ من است ، نه سختی ها
پاسخ : ღ Fariba Blog ღ ☚ دلـــــتـــــنــــگـــــ ☛ [FONT="]سلام حال شما چطوره خوب هستید چه خبر؟[/FONT] [FONT="]اینها شده كلماتی كه با هر بار دیدین همدیگر به كار می بریم[/FONT][FONT="] ولی نمی دانی چه عشق عظیمی پشت تك تك این كلماتی است كه من می گویم[/FONT] [FONT="]نمی فهمم در چشمانت چه می گذرد[/FONT] [FONT="]جرات عمیق شدن در چشممانت را ندارم[/FONT] [FONT="]می ترسم[/FONT] [FONT="]اری می ترسم در ان چیزی جز عشق ببینم[/FONT] [FONT="]نمی دانم تو در چشمان من عشق را دیده ای یعنی این عشق سراسر در چشمانم هویدا است[/FONT] [FONT="]نمی خواهم برایم عادی شوی[/FONT] [FONT="]نمی خواهم برایت عادی شوم[/FONT] [FONT="]نمی دانم به كجا میرویم به كجا میرسیم[/FONT] [FONT="]من تو را از ان خود میدانم[/FONT] [FONT="]و اگر روزی بیایی و خبری داشته باشی[/FONT] [FONT="]بگویی عشق را یافتی من چطور ویران شدنم را پنهان كنم[/FONT] [FONT="]و انوقت ....[/FONT] [FONT="]نمی دانم كجا اوار خواهم شد ولی میدانم دیگر چیزی از من باقی نخواهد ماند[/FONT][FONT="] و جایی برای مرمت نمی ماند[/FONT] [FONT="]كاش می توانستم به همین سادگی[/FONT][FONT="] كه كلمات روی برگه می ایند به تو بگویم دوستت دارم خیلی زیاد..[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT]
پاسخ : ღ Fariba Blog ღ ☚ دلـــــتـــــنــــگـــــ ☛ میدونی خدا تو دنیات گاهی اوقات آدما به جایی می رسن که دلشون می خواد داد بزنن و بگن "بسه دیگه نمی کشم" میدونی من به اونجا رسیدم صدای خورد شدنم رو حس می کنم اما عرضه ی فریــــــــــــــــــــــــــــــاد زدن ندارم شاید اگه داد بزنم سریع بیای ولی مثل آدمی شدم که می خواد داد بزنه و انگار یکی جلو دهنش رو گرفته واست نوشتم چون نتونستم داد بزنم حس بدی دارم تنهایی شکستن با وجود اینکه بدونی چند نفر دوست دارن خیلی بده اینکه فقط به خاطر اونا تحمل کنی و بازم مثل همیشه در جواب سوالاشون بگی خیلی خوبم و بزنی زیر خنده تو دنیات ماسک زندگیت بهم چسبیده خدا
پاسخ : ღ Fariba Blog ღ ☚ دلـــــتـــــنــــگـــــ ☛ اونی که واقعا دوست داشته بـاشه .. شاید اذیتت کنه.. ولی هیچ وقت عذابت نـمیده.. شاید چند روزی هم حالتو نپرسه .. ولی همه حـواسش پـیشِ تـوئه.. شاید بـاهات قـهر کنه .. ولی هیچ وقت راحت ازت دل نمی کنه !!!
پاسخ : ღ Fariba Blog ღ ☚ دلـــــتـــــنــــگـــــ ☛ گاهی وقتا چقدر اذیتت میکنه ، این دروغی که پشت فراموش کردن پنهون شده ، زبونت میگه فراموشش کردی ، ولی دلت هنوز داره با یاد وخیالش زندگی میکنه ای کاش آدمیزاد ، سختیه تحمل تمام تنهایی ها ، گریه ها ، دلتنگی های بی بهونه و بی خوابی های شبونه...را میفهمید و زندگی را رو سرت آوار نمیکرد با گفتن جمله ی بی رحمانه ی " مرا ببخش ، من لیاقت عشق تو را ندارم " فکرت از سرم برده ، نه تنها خوابم را ، بلکه عقلم را ، ای کاش یاد تو ، فکر تو ، درک داشت ، احساس داشت و میفهمید چه بلاهایی و چه رنجهایی بر سرم آورده