من در بازی چهار شگفت انگیز جایی که مرده می خواهد از اتاق ها بیرون بیاد اول مرحله دوم گیر کردم لطفا کمک کنید
پاسخ : راهنمایی بازی fantastic 4 سلام دوست عزیز.میشه لطفاً بیشتر توضیح بدید تا افرادی که در این زمینه تخصص دارند ،بهتر براتون توضیح بدن؟(مثلا کنسول این بازی چیه و ...)
پاسخ : راهنمایی بازی fantastic 4 سلام دوست من ببین اول کنسولتو مشخص کن چون این بازی هم برای ps2 و هم برای pc هستش من چون این بازی رو نکردم نمیدونم تو اون مرحله چکارباید کرد ولی یه ترینر و یه سیو برات میزارم دانلود ترینر / دانلود سیو / اینم کد های تقلبش
پاسخ : راهنمایی بازی fantastic 4 ممنون صالح دمت گرم MEGA PC عزیز من این بازیو انجام ندادم چند روزم هستدر به در دنبال کتاب رااهنماشم چون خیلیا کمک میخوان اما فارسیشو پیدا نکردم..انگلسیشم تو نت پیدا کردم اما 2 دلار هزینشه حالا شما از سیو هایی که صالح گذاشت استفاده کن اونجارو رد کنی تا ببینیم واسه بعدش چیزی پیدا می کنیم یا نه
پاسخ : راهنمایی بازی fantastic 4 باسلام........می خواستم بگم که من هر چه می خواهم سیو بازی fantastic را دانلود کنم نمی شه........
پاسخ : راهنمایی بازی fantastic 4 گیم فا - ترینر و سیو بازی FANTASTIC FOUR ......... بفرماييد دوس عزيز
پاسخ : راهنمایی بازی fantastic 4 سلام دوست عزیزی ک راهنمایی میخواست کنسولش و اسم دقیق مرحلشو بگه تا راهنمارو بفرستم واسش. و دوستی ک سیو نیاز داش دنبالشم w8