سلام من سه تومن پول دارم و می خوام یه سخت افزار خوب بخرم اما نمی دونم سراغ تبلت برم یا لب تاپ بخرم از شما راهنمایی می خواستم اول اینکه اگه تبلتی که بشه روش سیستم عاملای تحت دسک تاپ و یا لب تاپ رو نصب کرد و امکانات و سخت افزار قوی داشته باشه رو سراغ دارید معرفی کنید دوم بهترین لب تاپهایی که بشه با این مبلغ خرید رو معرفی کنید سوم نظرتون در رابطه انتخاب لب تاپ یا تبلت با این مبلغ چیه؟ کدوم رو بخرم؟ (البته با فرض اینکه تبلت بتونه کار یه پی سی رو انجام بده والا کلا بی خیال خرید تبلت) ممنون
پاسخ : درخواست مشاوره جهت خرید لب تاپ یا تبلت منم چند ماه پیش دقیقا سر این 2 راهی قرار گرفتم...ولی آی پد خریدم...البته من اون موقع آی پد 64 گرفتم با یه پک 180 تایی برنامه که شد 2/400 الان فک کنم به 3/500 هم رسیده پشیمون نیستما ولی خب آیپد یه خوبیایی داره لپ تاپ هم یه خوبیای دیگه بستگی داره کاربردت از سخت افزارت چی باشه...اگه خیلی اهل نت اومدن و چت و وبگردی هستی من میگم آی پد یا تبلت سامسونگ یا آمازون بگیر ( ینی اصلا سمت نکسوس و ایسوس و وینوز فونا نرووووو ) ولی اگه کاربردت بیشتر رو ویدیو گیم و کار با نرم افزار های کاربردی مثه چه میدونم فتو شاپ و مایکرو سافت و ایناس لپ تاپ بگیر...اونم وایو البته لپ تاپم همچین ارزون نی...ولی با 3 تومن میتونی یه وایو بگیری...لپ تاپای دل و ایسوس هم هستن ولی خیلی چرتن... مک بوک و مک بو پرو هم که قیمتاش نجومیه باز میگم بستگی به نوع کارایی که از سخت افزارت میخوای داره