سلام میخواستم یه سایت بزنم و این 3ماه تابستونی حسابی روش کار کنم... . به نظرتون چه سایتی بزنم که بازدیدش به بالا و پیشرفت کنه؟! در مورد علاقه هم من به همه چی علاقه دارم و هر چی بهتر باشه میخوام همون سایت رو بزنم.... . به نظرتون در چه زمینه ای سایت کمه یا یه سایت درست و حسابی درباره یه موضوع نیست؟! خودم میخواستم سایت مدل لباس بزنم... به نظرتون میگیره؟ متقاضی داره؟؟
پاسخ : ایده بدید.... چه سایتی بزنم؟؟؟؟ ايده دارم ، ول بدردت نميخوره، چون ايده ي من بدرد خودمم نميخوره ،،البته فعلأ، ببخشا،، موفق باشي ،، ساختي اعلام كن ،،ببينيمش جي در اومده،،:top29:
پاسخ : ایده بدید.... چه سایتی بزنم؟؟؟؟ به نظرمن راجع به مد نزاری بهتره..چون دراین فضای مجازی تازه ها رو میتونیم ازسراسردنیا سرچ کنیم به نظرمن ازتکنولوژی بزار...وکاربا اونا...مثلا راجع به آی مگ که تازه داره تو ایران جا می افته وکاراییش وکلا راجع به تکنولوژی جدید که درایران هست.اگه راجع به این سایتی گزاشتی حتما منو درجریان بزار
پاسخ : ایده بدید.... چه سایتی بزنم؟؟؟؟ همین دیگه امید جان آی مگ همین سیستم کامپیوتره بدون کیس الان ایران 12 میلیون شده .سیستم مجهز وبسیارکاربردیه وکم جا میگره منم میگم اراجع به اینا بزاره که هنوزتازه وارد ایران شده وکسی به اون صورت نمی شناسه
پاسخ : ایده بدید.... چه سایتی بزنم؟؟؟؟ حتما میذارمش:razz: برا تکنولوژی روز باید یه منبع داشته باشم.... منبع خارجی توپ چیزی سراغ داری؟!
پاسخ : ایده بدید.... چه سایتی بزنم؟؟؟؟ نه منبع سراغ ندارم واسه همین میگم شما یه سایت جامع دراین باره بزارید تا منبع اصلی باشیدوکاردوستانی که می خان با این تکنولوژی آشنا بشند راحت ترباشه
پاسخ : ایده بدید.... چه سایتی بزنم؟؟؟؟ یه سرچ تو گوگل کردم .... چندتا سایتی که تو صفحه اول گوگل میآورد بازدیدشون زیر 2000 بود! فکر نمیکنم زیاد متقاضی داشته باشه.... شما چی فکر میکنی؟
پاسخ : ایده بدید.... چه سایتی بزنم؟؟؟؟ اگه میخوای بازدیدت زیاد شه باید یه سایت مرجع باشی حالا یعنی چی؟ یعنی مطالبو مستقیم از خودت بزاری و مثل خیلی ازین سایتا کپی پیس نکنی خوب این کار سختیه که از خود مطلبارو بزنی اما یه راه واست میمونه که اونم سخته باید از سایتای بروز خارجی مطالب رو به صورت روان ترجمه کنی و قرار بدی برای جذب بازید هم که میدونی از برچسب ها بیشتر استفاده کن
پاسخ : ایده بدید.... چه سایتی بزنم؟؟؟؟ خوب حالا گه موضوعش رو عوض کنی باز بحث فرق میکنه و بستگه به موضوعی داره که میخوای انتخاب کنی [HR][/HR] ببین میخوای وبلاگ داشته باشی یا سایت؟ اخه معمولا سایتا بازدیداشون بشتر میشه و برا قرار دادن دامنه ی سایت باید پول پرداخت کنی حالا تصمیمتو بگیر