1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

صادقی: بازیکنی را از گیتی‌پسند دعوت نمی‌کنم

شروع موضوع توسط ElaHe KhorShid ‏12/6/13 در انجمن توپ و تور

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    interpreter
    صادقی: بازیکنی را از گیتی‌پسند دعوت نمی‌کنم

سرمربی تیم والیبال بانوان ذوب‌آهن گفت: خودش تمایلی برای دعوت بازیکن از گیتی‌پسند ندارد.

فریبا صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره انحلال تیم والیبال گیتی‌پسند و برنامه ذوب‌‌آهن برای جذب بازیکنان این تیم گفت: من خودم کسی را دعوت نمی‌کنم چون باید در این صورت به آنها بازی بدهم. هر بازیکنی که دوست داشت بیاید پیشنهاد می‌دهد، ما هم بررسی می‌کنیم تا ببینیم او را می‌خواهیم یا خیر.

وی با اشاره به اینکه در تلاش هستیم اصفهان تیم دیگری را در والیبال معرفی کند، اظهار داشت: با مدیر گیتی‌پسند تماس می‌گیرم که اگر امکانش وجود داشته باشد آنها امسال نیز در لیگ برتر شرکت کنند. البته در حال مذاکره هستیم تا سپاهان و یا فولاد ماهان را در لیگ برتر شرکت دهیم.

سرمربی تیم والیبال بانوان ذوب‌آهن با اشاره به اینکه تمرینات ذوب‌آهن از اول خرداد آغاز شده، عنوان کرد: آغاز لیگ هنوز مشخص نیست، اما ما تمرینات‌مان را شروع کردیم. بعضی از بازیکنان ما در اردو هستند و اکنون با نوجوانان و جوانان کار می‌کنیم.

نایب‌رئیس بانوان هیئت والیبال اصفهان در پاسخ به این سوال که آیا امسال بازیکنان ذوب‌آهن قرارداد دارند، عنوان کرد: چون سال گذشته نتیجه خوبی گرفتیم امسال قرارداد امضا می‌کنند. به من گفته‌اند برآورد مالی کرده و مبلغ را اعلام کنم
    .

[SOURCE]فارس[/SOURCE]