سلام من توی بازی شاهزادی ایرانی 2 گیر کردم و نیاز به کمک شما دارم مشکل اینجاست که بعد از کشتن کالینا (دفعه اولش) گیر می کنم و نمی دونم چکار باید بکنم تا داکاها پیداش بشه اونایی که این بازی رو گذروندن لطفا راهنمایی کنید. ممنون
پاسخ : مشکل در بازی شاهزاده ایرانی 2 - کنسول ps2 خیلی دقیق یادم نیس.. ولی.. شاید باید اون تخت شاهیو بشکونیش (یه موقع میشکونیمش ! یادم نیس , حالا باید این کارو کرد یا نه!) البته دیوارِ پشت تخت ، مورد نظرمه! :top11: :-?
پاسخ : مشکل در بازی شاهزاده ایرانی 2 - کنسول ps2 سلام ممنون اينو رو ميدونم كه باي بشكنم اما بايد قبل شمشيري كه اين قابليتو داشته باشه بگيرم و تا از اون مرحله رد نشم نميشه
پاسخ : مشکل در بازی شاهزاده ایرانی 2 - کنسول ps2 توي راهنماي قدم به قدمش توي اينترنت هم نوشته بعد از اينكه كالينا رو ميكشين داهاكا ميفته دنبالتون، ولي نميگه كه واسه اومدن داهاكا بايد كاري بكنيم يا نه .
پاسخ : مشکل در بازی شاهزاده ایرانی 2 - کنسول ps2 یه سوال : کالینا همونیه که لباس قرمز تنشه؟ زیاد یادم نیست! تنها چیزایی که یادمه ، اینه که غول سیاهه زمانی نیست که از مناطق در آبشاری عبور کنی! درسته ؟ در ضمن زمانو باید عوض کنی..!!!!!(فکر کنم:-?) شما اگه می خوای دقیق بدونی..{رفقام خاطرشون هست ..سه ، 4 باری تمومش کردن ؟ (بازیو از برن )} اطلا عات دقیق از موقعیت مکانی و داستا نی و ظاهری داستان بگو تا بهشون منتقل کنم و ازشون جواب بگیرم!؟ :winki::nazi::hug3:
پاسخ : مشکل در بازی شاهزاده ایرانی 2 - کنسول ps2 البته ممکنه یه مدتی طول بکشها.. باید صبور باشی.. :mat::laughingsmiley::top10:
پاسخ : مشکل در بازی شاهزاده ایرانی 2 - کنسول ps2 در مورد جنگ اول باید به شما بگم که وقی زن قرمز پوش (کالینا) رو میکشم،بعد زنه منفجر میشه ما پرت میشیم ,بیهوش میشیم,بهوش که میایم یه راه باز شده ،اون راهو ادامه میدیم ..(داهکا زمانی میاد که محیط بازی خشک شده باشه .. اگر نیاد مهم نیست،نگران نشو سرمانخورده!:top14::winki:) موفق باشی..