1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

▆▇ دلت پاک باشه،حجاب رو بی خیال ▆▇

شروع موضوع توسط Deleted member 25512 ‏9/6/13 در انجمن ادیان الهی

1. یکی می گفت:دلت پاک باشه،حجاب رو بی خیال .
    دوستش پاسخ داد:
    پس برو مردم آزاری کن و بعد بگو دلم پاک بود.دروغ بگو و توجیه کن دلم پاک بود. آیا کسی این توجیه رواز شما میپذیره؟

عمل انسان ناشی از عقیده ای ست که در دل دارد.نمی شود کسی دلش پاک باشد و عملش ناپاک...

و اما پاسخي با سنديت قرآن و حديث در اين رابطه :

مهم اين است كه انسان قلب پاك داشته باشد و از درون خود ساخته گردد . حجاب امري ظاهري است و عدم مراعات آن لطمه اي به پاكي قلب انسان نمي زند ، با اين حال چرا اسلام روي يك امر ظاهري اين همه اصرار دارد؟
    پاسخ : پاكي قلب و پالايش درون امر بسيار مهمي است و اتفاقا‍ از لوازم اجتناب ناپذيرپالايش برون به حساب مي آيد . قلب پاك و به تعبير قرآن « قلب سليم » رفتار و كردار و گفتار انسان را نوراني ساخته و خروجي آن عمل صالح ، انجام واجبات و ترك محرمات است . كسي داراي قلب پاك است كه لازمه آن را هم داشته باشد و آن عبوديت خداوند و اطاعت محض و بي چون و چرا از فرامين اوست. نمي شود كسي مدعي قلبي پاك باشد ، اما رفتارش مبتني بر گناه ، معصيت ، وسوسه هاي شيطاني و هوس هاي آلوده باشد . « از كوزه برون همان تراود ، كه در اوست » از قلب پاك ، عمل و رفتار پاك ، و از قلب آلوده ، رفتاري آلوده صادر مي گردد . وانگهي ، اگر ملاك ايمان و تقوي صرفا داشتن قلب پاك بود، پس اين همه امرو نهي ، واجب و مستحب و آداب و احكام ، كه در قرآن كريم آمده ، براي چه بود !

*Mitra*، + فاطمه +، وضعیت سفید و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : ▆▇ دلت پاک باشه،حجاب رو بی خیال ▆▇

بابا ازین عکسهای تحریک آمیز نذارید .
    چقدر بگم !؟
    :top5:

*Mitra*، + فاطمه +، وضعیت سفید و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. غــریبه و تـنهــا

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : ▆▇ دلت پاک باشه،حجاب رو بی خیال ▆▇

:top5:پس من حق ندارم .
    که ..

*Mitra* و بر فراز اندیشه از این پست تشکر کرده اند.