خاطره یعنی گذشته ها، نگذشته ... . . . وقتی عاشق و منتظر باشی حتی علف زیر پایت هم حکایتی دارد! . . . عادت! چه طعم تلخي دارد وقتي آن را با عشق اشتباه مي گيري… . . . تلخ ترين خاطرات فرهاد هم شيرين بود... . . . آنقدر ها هم روی وقار من حساب نکن… قطب زمین هم که باشم تو را که میبینم یخ هایم آب میشود…. . . . در آن سوی داستان زندگی مان و در تلالو خاطرات پررنگمان همیشه کسی هست که هیچوقت نخواهد آمد... . . . دست بر دلم مگذار.. ميسوزي... داغ خيلي چيزها بر دلم مانده... . . . قرارمان همان جای همیشگی... فقط این بار ...... تو هم بیا!! . . . وقتی تو نیستی ...! مرا جای خودم بگذار خودت را جای گهواره وآغوشی تسلی بخش کنارم باش همواره . . . از یه جایی به بعد . . . فقط یه حس داری ، حس بی تفاوتی ، نه از دوست داشتن ها خوشحال میشی و نه از دوست نداشتن ها ناراحت … . . . به صـــدایت كه معتاد شُـــدم رفتـے حــآلا هر روز خــآطره تـــــزریق مےكُنـــم . . . . گاهی دلم برای آن زمانی که نمیشناختمت تنگ میشود… . . . در عشق ، یا تمام ِ حقیقت را باید به دوست گفت یا هر چه هست یک سره باید ز دل زدود ... __ محمدرضا شفیعی کدکنی، بی پرده __ . . . بغض ها را گاهی باید قورت داد.. عاشقانه ها را از پنجره تُف کرد... و در ها را به روی همه بست... . . . گاهی هیـــــــــــــــچـــــــ ــــــــــکـــــس ارزش دچار شدن ندارد! . . . دُور از تـو افتادم، ولی هر شب.. حــِــس می کنم بسیار نـزدیـکـــی...!! . . . خــاموش شــد فانوس مـــن.. ای کـــاش، عــادت نمی کـــردم ب تــاریکــی..!!