با سلام ووقت به خیرخدمت تک تک دوستان عزیزم این تاپیک به درخواست دوست عزیزم آقا ایمان(برفرازاندیشه)ایجاد شد. هدف ازایجاد این تاپیک همون طورکه ازاسمش پیداس پیرامون عشق های یه طرفه هست...حاال این مورد هم میتونه راجع به پسرصدق کنه وهم راجع به دختر.. مدیریت این تاپیک به عهده آقاایمان(برفرازاندیشه )است. فکرمیکنم بحث جالب وخوندنی باشه امیدوارم آقا ایمان این بحث وخوب ومنطقی درکناردوستان عزیزم پیش بببرن .که یقیقنا همین طورخواهد شد. درپایان :خیلی دوست دارم دوستان عزیزم خصوصاتوتیا درباران.نسرین عزیز.مهسا68 ویلداعزیزوامین 110 دراین تاپیک شرکت فعال داشته باشند.وبه آقا ایمان کمک کنند با تشکرازهمه عزیزانی که دراین تاپیک شرکت خواهند کرد این تاپیک تا فردا pinخواهد شد.... تا دراولین ارسالها مشاهده باشه ودسترسی به این تاپیک راحت ترباشه:razz:
پاسخ : :::عـشق های یـــــ ک طرفه::: سلام به همه ی دوستان . همونطور که قبلا هم عرض کردم بنده قصد دارم یه مدتی تمام فعالیت هام رو بذارم کنار و در هیچ بحث و تاپیکی شرکت نکنم . الآن هم که اینجام فقط به احترام پرستو خانومه که دیدم اسم من رو آوردن و خواستن که نظر بدم . پرستو خانوم شما به بنده مثل همیشه لطف دارید . اگه اجازه بدید من همچنان در مرخصی به سر ببرم تا انشالله بعدها با انرژی مضاعف و طرحهای بهتر برای بخش دینی برگردم . امیدوارم دوستان در این بحث شرکت کنن چون خیلی بحث خوب و مفیدیه و البته مسئله ایه که خیلی از ما جوونها باهاش سر و کار داریم . ممنون از همگی و موفق باشید .
پاسخ : :::عـشق های یـــــ ک طرفه::: باسلام وممنون ازلطفتون عشق یکطرفه همونطورکه خودتون هم میدونیدتاجایی که میشه بایدازش دوری کردچون مشکلات ریادی روبه همراه میاره که به احتمال زیادشخص درمسیرراه جا میزنه وتنهاروحیه داغونی براش به جامیمونه باتجربه ای تلخ من باتوجه به شناختی که ازمردم کشورم دارم وفرهنگهاوعرفهاخاصشون ازشمامیخوام تاجایی که میتونیدواگرهنوزواردمسائلی مثل نامزدی وازدواج وماننداینهانشدیدازاین مسیربیایدبیرون واگرهم میخوایدراه روادامه بدیدبه این فکرکنیدکه مسیرسختی درپیش داریدوممکنه به جایی هم نرسیدوامااگه واقعامیخوایدراهتون روادامه بدیدمن فقط میتونم یک سری راهکارهادراختیارتون بزارم که بهتون کمک کنه که طرفتون بفهمه شماصادقانه دوستش داریدواون هم صادقانه شماروبخوادالبته بایدبدونیدکه ایاطرفتون یک انسان بافرهنگ باتفکرانسان منشانه هست یانه چون خیلی موثرهست راهکارهاروارائه خواهم داد پیروزباشی
پاسخ : :::عـشق های یـــــ ک طرفه::: با سلام به نظر من قبل نصیحت کردن که نرید این راهو که اشتباهه و سرت به سنگ میخوره و .... باید قبول کنیم که همچین واقعیتی وجود داره-با روند ارومتری روش بحث بشه! همه میدونن که باید شناخت و علاقه و وابستگی دوطرفه باشه ولی وقتی در دام عشق یه طرفه افتادی دیگه کار از کار گذشته! معمولا ادم اصن تا سرش به سنگ نخوره به خودش نمیاد!!!!! و اینکه به زور شخصی رو از علاقه یک طرفه ش منصرف کنی به هیچ عنوان فایده نداره! اگه یه نفر به دلایلی این فرد که بهش عشق یه طرفه داره رو رها کنه تا آخر عمرش حتی اگر کس دیگری در زندگیش باشه که صمیمانه بهش علاقه داشته باشه- بازم همیشه تو گوشه ی ذهنش اون شخص اولیه رو نگه میداره! همیشه احساس ناکامی داره! همیشه فک میکنه اگه اون جریان بهتر پیش میرفته خیلی شرایط بهتری پیدا میکرده!!!!!!!! بنابراین ابتدا بحث روی این موضوع انجام بشه که چرا این عشقای یه طرفه رخ میده و بعد اینکه اگه افتاد حالا چیکار کنیم!؟ نظرات و تجربیات خیلی میتونه کمک کنه! به نظر من اول باید ببینیم این حسی که به طرف داری عشقه یا چیز دیگه! مثلا شاید به خاطر شهرتش-ظاهرش-ثروتش-موقعیت اجتماعیش و... کشته مرده طرف بشیم!!!!!!!! شاید خود طرف با نامردی تمام خواسته این حس در ما بوجود بیاد و یه حالت اذیت کردن داشته باشه! یعنی یکی میاد غیر مستقیم به کسی محبت میکنه-خودنمایی میکنه-جلب توجه میکنه بعد که شخص مقابلش درگیر اینها شد خودشو میکشه کنارو عمرا اعتنا نمیکنه!!!!!(به نظر من این مورد خیلی زیاده و به عنوان یه دختر اطرافیانی داشتم که همچین کارهایی کردند) یه حالتم هست که اصن یکی تو ذهنش عاشق یکی میشه یعنی اصن کاملا ذهنی و یه جور حالت متوهم داره و تو ذهنش تا کجاها که پیش نمیره!(معمولا در سنین پایینتر این مورد رخ میده) مورد اخر که مهمترینشه به نوعی اینکه دو نفر یه رابطه رو شروع میکنن ولی هر کدوم با یه هدف و عنوان برای خودشون(که البته ممکنه در طول زمان تغییر کنه) بعد یه مدت وقتی متوجه اختلاف هدف و عنوان هم میشن معمولا یکی حس میکنه مورد سواستفاده قرار گرفته و میفهمه که عشق و علاقه ش یک طرفه س که باز معمولا اون طرف مقابلش در همچین شرایطی میخواد این شخصو ترک کنه!!!!!!!!! اگه موارد دیگه ای ویا نکته و حرف دیگه ای دوستان به ذهنشون میرسه بگن تا بعد بریم سر ریشه یابی هرکدوم از این موارد و اینکه چه باید کرد!!؟ اگه تجربه هم داشته باشن وبگن که خیلی خوب میشه-من خودم چندتا تجربه دارم که سر فرصت میام میگم. ممنون از توجه شما
پاسخ : :::عـشق های یـــــ ک طرفه::: در تکمیل صحبتایی که اون بالا کردم باید عرض کنم منظورم از تجربیات دیده ها-شنیده ها-اتفاقات-اطرافیان و ...... بود! نه صرفا اینکه هر کی توی این بحث شرکت میکنه خودش درگیر همچین مسایلی بوده یا هست!!!!!! بالاخره چون قراره بحث بشه و به قولی به چالش کشیده بشه گفتم اگه کسی از دوستان در این مورد دانسته هایی داره(مثلا شاهد این بوده که واسه یکی از اطرافیانش این اتفاق افتاده یا حتی مثلا تو روزنامه و مجلات خونده یا از دیگران شنیده که مثلا یکی اینجوری بوده و بعد فلان شده و ....) بیاد بیان کنه اینجا تا بحث عملی تر بشه و دوستان در مورد اون جریان نظراتشونو بگن! من خودم چندتا نمونه از این اتفاقا دوروبرم افتاده که جاش رسید میگم. پس منظور من این نبود که اینجا از کسی اعتراف بگیریم! منم همون اول عرض کردم: بنابراین ابتدا بحث روی این موضوع انجام بشه که چرا این عشقای یه طرفه رخ میده و بعد اینکه اگه افتاد حالا چیکار کنیم!؟ نظرات و تجربیات خیلی میتونه کمک کنه! منظورم از تجربیاتم که باز کردم...ok???? ممنون از توجه شما
پاسخ : :::عـشق های یـــــ ک طرفه::: من به طور کلی در مورد بحث های عشق و عاشقی یه نظر دارم . این حرفی که اینجا میگم چیزیه که هم از لحاظ دینی روش خیلی مطالعه کردم و هم با خیلی از مشاورهای دینی و خانوادگی و روانشناسها حرف زدم . اگر کسی واقعا واقعا واقعا عاشق بشه ، هیچ درمانی برای از بین بردن عشقش وجود نداره جز اینکه خدا کمکش کنه . به قول معروف فقط یه معجزه میتونه کمکش کنه تا اون عشق از دلش بره . البته همونطور که گفتم ، اگر عشقش ، واقعا عشق باشه نه هوس . شاید در نگاه اول ، خیلی ها این حرف منو قبول نکنن . ولی این چیزیه که همونطور که گفتم هم در موردش مطالعات دینی و غیر دینی و مشورت زیاد کردم و هم موارد بسیار بسیار زیادی رو دیدم که مبتلا به این مسئله شدن . تمام دستور العمل ها و سفارشاتی هم که در دین یا علوم روانشناسی و اجتماعی دیدم ، فقط مربوط میشده به پیشگیری از عاشق شدن ، نه درمان و از بین بردن عشق . هیچ جا ، نه در دین ، نه از زبان علما ، نه روانشناسها ، نه مشاورها و نه تجربه ی اشخاص ندیدم که کسی درمانی برای این مسئله داشته باشه . هر چی هست فقط در مورد پیشگیری از عاشق شدنه . پس تا میتونید مراقب دلتون باشید که هر جایی گیر نکنه . پیشگیری از عاشق شدن ، هزار و یک راه داره . ولی خدا نکنه آدم عاشق بشه و بفهمه که در زمان نامناسب یا در شرایط نامناسب یا نسبت به شخص نامناسبی عاشق شده . اینو آویزه ی گوشتون کنید : تا عاشق نشدید ، با عقل و منطقتون عشق و دلتون رو کنترل و هدایت کنید تا درمکان ، زمان و در شرایط مناسب و نسبت به شخص مناسب عاشق بشید ... همین. ممنون و موفق باشید...
پاسخ : :::عـشق های یـــــ ک طرفه::: عشق های یکطرفه.... یعنی آدمی عاشق کسی میشه که اون طرف عاشق ش نیست یا اصلا خبر نداره که که یکی عاشق ش شده... کسی رو دوس داری که نمیدونی دوسست داره یا نه.... یا اصلا روحش خبر نداره که دوسش داری ... این معضل همونطور که گفتن بین خانما و آقایون مشترک هست و دلایلی مختلفی هم داره که میخاهیم مورد بحث قرار بدیم... مواردی که انشاله مورد بحث قرار میگیرند .... یک - علت و ریشه بوجود اومدن این نمونه عشق ها چیه ؟؟ دو – در برخورد با اشخاصی که درگیر چنین عشق های شدن چه راهکارهای پپیشنهاد میدین ؟؟ سه - چه راهکارهای را برای فهماندن علاقه خود به شخصی که دوسش داریم وجود داره ؟؟ چهار - نظر شما در مورد به سرانجام رسیدن این نمونه عشق ها چیه؟؟ منظور از سرانجام دو نوع هست ... سرانجام نوع اول وصال یا ازدواج هست و سرانجام نوع دوم که جدای و ترک یا رهایی از بند چنین عشق های هست پیشنهاد میکنم از مثال های که برای خودتان یا دوستانتان و اطرافیانتان اتفاق افتاده بحث کنید..... در آخر... نظرات تک تک دوستان جمع بندی میشه و با اسم خودشون گذاشته میشه...
پاسخ : :::عـشق های یـــــ ک طرفه::: برخی افراد در مقابل موج محبت و عشق دیگری عقب نشینی می کنند و دچار ترس می شوند. محبت دیگری آن ها را می ترساند و فراری می دهد. این افراد معمولا وقتی متوجه عشق دیگری می شوند از او دوری می کنند و به صورت غیر کلامی به او پیام می دهند که « نزدیک نشو من تو را دوست ندارم » عشق، آن ها را به یاد خطر می اندازد خطری که باید از آن اجتناب کرد، خطراتی از قبیل سوء استفاده، طرد، بی اعتمادی و آسیب. بسیاری از ما در کودکی کسی را دوست داشته ایم که بعدها به ما آسیب زده یا از ما سوء استفاده کرده است. اینگونه خاطرات به هراس از صمیمت می انجامد. یکی از راه حل های اصلی برای رفع این ترس ها روان درمانی است.
پاسخ : :::عـشق های یـــــ ک طرفه::: ............................... نظریه اینجانب در مورد عشق های یکطرفه ... این فقط یه نظر شخصیه کاملا شخصی تاکییییییید میکنم !!!! کاملا شخصیههههه خیلی هم طولانیه شاید نزدیک به سه ساعت براش وقت گذاشتم .....:top5: در این نظریه موارد ذیل شرح داده شده..... نحوه به سرانجام رساندن این نمونه عشق ها... نحوه خواستگاری دختر از پسر .....(قبلا قولشو داده بودم ) و ......... از نظر من یکی از مهمترین دلایل عشق های یکطرفه کمبود محبت یا خلا ء های عاطفی میتونه باشه که بیشتر مربوط به افراد درون گرا و کسایی که روابط اجتماعی پاییینی دارند رو در بر میگیره..... مثلا وقتی طرف (حالا خانم یا اقا فرقی نمیکنه) وارد یه محیط اجتماعی ای میشه ( مثه دانشگاه – مثه کلاس آموزشی – مثه محیط کار - مثه همسایه جدید و خیلی جاهای دیگه حتی فامیل ) خواسته یا ناخواسته دلباخته یا علاقه مند به یه شخصی میشه که نمیدونه اون شخص دوسش داره یا نه - نمیدونه آیا اونم همین حس خواستن و دلباختگی رو بهش داره یا نه..... !!؟ اون خانم یا اقا توو رویاهای خودش هرشب هرروز هرساعت و دقیقه تو فکر و ذهنش همون شخص رو همش تداعی میکنه ... با خودش میگه نجات بخش من ( از این حالت یاس و ناامیدی ... این حالت تنهایی ) در نهایت سعادت و کمال همینه..... مرد یا زن آرزو های من .... شاهزاده زندگی و آرزوهام واز این قبیل حرفا. ..... همینه و همینههههه.... چند مثال و اتفاق واقعی...... 1- یادمه یکی از دوستان قدیمی خودم چون در گذشته آرزوی وصال یکی از دخترای فامیل به دلش مونده بود وقتی وارد دانشگاه شده بود از شانس بدش با خانمی هم ترمی - هم رشته – هم کلاس شده بود که از لحاظ چهره و ظاهر کپی همون نامزد سابق ش بود ... یادمه یه روز در حین رد بدل کردن جزوه من تمام حواسم به اون پسر بود که چطور با حسرت و یه حالت خیلی خیلی خاصی دنباله ی اون خانم رو نیگاه میکرد.... بهش گفتم قضیه چیه حاجی جان گفت اره خیلی میخامش و از این حرفا.......... حالا چطوری اقدام کردیم بعدا توضیح میدم ،،،،،،، اما بحثم اینه بعدا فهمیدیم اون خانمی که ایشون عاشق ش شده بود دوماهه حامله بود !!!!!!!!! شوهر داشت !!!!........ ((( از شانس بدم قرعه به اسم من افتاد که این خبر بد رو بدم ...:top5: ))) 2- یکی از دخترای نسبتا سن بالا ( در حد سی یک و سی دو) تعریف میکرد زمانی که استخدام شدم توی محیط کارم همیشه با یه پسره خوش برخورد مرتب و منظمی هم شیفت بودم میگفت شب روز دعا میکردم نذر و نیاز میکردم گریه میکردم خدایا به دلش بنداز که من عاشقشم میخامش دیووووووونشم.. و از این حرفا... میگفت حب حیا غرور زنانه ام اجازه نمیداد خودم پیش قدم بشم راست راست بهش بگم بیا منو بگیر .... میگفت توی این مدت خیلی از خواستگارهامو صرف علاقه شدیدی که به این پسر داشتم رد کردم.... آخرش گفت :: بعدها اون پسر با یه یکی دیگه از همکارای دیگم عقد کرد و همه چی تموم شد ... خب برای چی "؟؟؟؟؟ پسر یا دختر موقعیت های بهترشونو اینطوری به رایگان از دست بدن؟؟؟ از این موارد خیلی زیاده .... که من برجسته هاشو عرض کردم چون خیلی زیادن..... به نظرم در برخورد با چنین افرادی باید هر طوری شده به دادشون برسیم ..... حتی شده با زوورر .....وگرنه دیر یا زود تباه میشن پیری زودرس میگیرین و هزار بیماری دیگه مثه ناراحتی های عصبی..... اقدامات .... 1- خودمون شرایط رو بررسی کنیم ببینیم اینا اصلا بهم میخورن یا نه.... 2- خونواده های اینا با هم دیگه هم خوانی دارن یا نه؟؟؟ 3- اصلا اینا شرایط زندگی مشترک دارن یا نه ...؟ مثلا یه بچه زیر 20 سال عاشق و شیدا یکی میشه خب مشخصه این بچه الان اوج بلوغ جنسی ش هست و اصلا بلوغ اجتماعی نداره زندگی نمیفهمه ... کورکورانه از روی هوا و هوسش عاشق شده .... در وهله اول باید توجیه شون کرد به صبوری حالا به هر طریقی...نه اینکه راست راست بهشون بگیم بشین بچه ای هنوز ... مشخصه قبول نمیکنه باید با سیاست و نرم نرم حالیش کرد..... 4- دلایل دوست داشتن یا ملاک های عشق این خانم یا آقا نسبت به طرفش چیه ؟؟؟ برای مثال ازش بپرسیم چرا دوسش داری ؟؟؟؟ مگه فقط همین اقا یا خانم از آسمون افتاده ؟؟ چی شد که یهو بهش علاقه مند شدی ؟؟؟ و از این قبیل پرسش ها ... اگه دیدین نه دلایلش قانع کننده است برای دوست داشتن طرفش شرایطش هم فراهمه... خونواده ها به هم میخورن... اقدام بعدی اینه که به طرف اعلام کنید که چقدر دوسش دارید....در ضمن خوده طرف هم گاهی میتونه بررسی کنه خودشو در شرایط خاص..... ----------------------------------------------- راهکاری که من میدم برای خانماست ولی خب اقایون هم میتونن استفاده کنن .... فرض بر اینه یه خانمی توی دانشگاه یا محل کار یا فامیل عاشق پسری شده و خیلی خیلی بهش علاقه منده طوری که حاضره با حداقل ترین چیزای زندگی معیشتی به اون اقایی که بهش علاقمند شده برسه ( به نظرم چنین عشقی ستودنیه ولی سخت سخت پیدا میشه ) این خانم اولین اقدامی که باید انجام بده اینه که با یکی از خانمای فامیل - دوست یا همکار مورد اعتمادش ( اعتماد بالایی باید مد نظر باشه) در مورد این قضیه حرف بزنه .... بگه اره دلم روی فلانیه خیلی دیوانه شدم اون شخص هم باید فهمیده باشه عاقل باشه ( میگه قاصد بفرست عاقل بفرست :happy0199:) بعد بشینن بررسی کنن چه کانال های میتونن برای رسیدن به اون شخصی که بهش علاقمند هستن بزنن مثلا توی محیط دانشگاه بهترین شخص مسئول امور دانشجویی و فرهنگی میتونه باشه دوست این خانم بره با ایشون حرف بزنه بگه قضیه از این قراره دیگه مسئول امور دانشجویی کارش همینه از خداشه دو نفرو بهم برسونه باقیش خود به خود حل میشه.... توی محیط کار یکی از دوستای همون آقا میتونه بهترین کانال باشه مثلا دوست یا همکار مورد اعتماددد همین خانمی که عاشق آقا شده بره با دوست یا همکار مستقیم اون اقا حرف بزنه ببینه اصلا ایشون نامزد داره یا نداره ؟؟ متاهل هست یا نه؟؟؟ بعد آروم آروم بهش بگه اره این دو نفر خیلی بهم میان اگه میشه شما با اقای فلانی حرف بزنید منم با خانم فلانی( همونی که عاشق این پسره شده مد نظره ) تا این دو نفر بهم برسن (( یادمه 18 ساله بودم برا یکی از همکارا رفتم با رئیس حرف زدم گفتن فلانی و فلانی خیلی بهم میان :happy0199: رئیس گفت راست میگی فکر بدی هم نیست چقدر شیطون بودم بچگیاااا:top5::happy0199:)) دیگه توی فامیل محیط های دیگه که خییلی تابلو هست چطوری باید کانال زد.... خب دیدید که عملا خانم بدون اینکه خودش وارد عمل بشه و بیاد اون لطافت و حس درونی حب حیا متانت معشوق بودن خودشو رو زیر پا بزاره به طرف ش فهماند که دوستش داره عاشقشه و راه برای امر خیر بازه....... حال اگه از قضا این عشق دو طرفه باشه خوب چه بهتر ولی اگه یکطرفه باشه و اون شخص هم ذره ای عاقل باشه شک نکنید که بدون ذره ای معطلی اقدام میکنه و چنین شخصی رو از دست نمیده.... بالاخره علاقه کم کم بوجود میاد ..... من یکی تا 5 سال بزرگتر از خودمو اینطوری ببینم ردش نمیکنم .... من به شخصه اگه چنین شرایطی پیش بیاد و بهم بگن اون خانم خواسته بالاته بی معطلی قبول میکنم ولی قبلش برای اینکه بدونم واقعا راست میگه چندتا کارو انجام میدم ... بهش میگم ::: مهریه 14 سکه - درآمد و حقوق ماهیانه ام رو 200 هزار تومن کمتر از اونی که هست بهش میگم - زندگی تا سه سال خونه مادر شوهر - مراسم عروسی خیلی ساده.... بعد میشینم منتظر جواب... اگه دیدم طرفم قبول کرد مشخص میشه عشق ش هوا و هوس نیست مشخصه این شخص ستودنیه دورش بگردی عین پروانه بازم کمه... شاید درست نباشه ولی سجده کردن شایسته چنین شخصیتیه به نظرم که دور از مادیات و خوشی های زودگذر دنیوی هست... نا گفته نماند من خانمی رو میشناسم که چنین باور و ذهنیتی برای همسر اینده اش داشت(یعنی بعد از پیدا کردن مرد رویاهاش)........ حتی برای مراسم عروسی ش میگفت مراسم نمیخام فقط ببرید منو پابوس آقا امام رضا (ع) که منو به آرزوم رسوند تا این حد:top5:... حتی راضی به زندگی با مادر شوهر شده بود ... مهریه هم انگار واسش اهمیتی نداشت........ نگید از این خانما نیست که خوبش م هست ( این حرف مال 4 ماه پیشه جهت اطلاع ) [HR][/HR][HR][/HR] هشدار ...!!!!!! هشدار ...!!!!!! هشدار ...!!!!!! این همه گفتم یه نکته رو هم بگم که ..... به عشق های یکطرفه که توی فضای مجازی هست اعتماد نکنید!!!!!!!!! این عشق های زودگذره و تماما از روی احساسات مذخرفانه هستش چون صرف چند خط متن چت هست و نهایت صدا و تصویر و تموم در نتیجه اصلا اعتنا نکنید... اینجور عشق ها از نظر من خوب در امدنش یک در میلیون هست تازه اگه خونواده های طرفین راضی بشن برای چنین وصلت هایی بالاخره هرچی باشه پدر و مادر آرزو ها دارن برای بچه شون..... ببخشید خیلی خیلی ببخشید سرتونو بدرد اوردم این نظریه ای بود که مدتها میخاستم بگم ولی نمیزاشتن همش میگفتن ایمان داغ دلمون رو تازه نکن.....
پاسخ : :::عـشق های یـــــ ک طرفه::: هرکسی نظر منو خونده یجوری در موردش اظهار نظر کنه حالا چه اینجا چه پیام خصوصی خیلی ممنون میشم