سلام دوستان امیدوارم که حال همگیتون خوب باشه نمیدونم از کجا و چه جوری شروع کنم میخوام بی مقدمه بگم این یه تاپیک دفاعییه از خودم هست و برای اطلاع همه کسانیست که در این مدت که اینجا بودم با من ارتباط داشتن من از خیلی سال پیش بنا بر ذوق ادبی که دارم فعالیت های ادبی میکنم شعر (البته اگه بشه اسمشو بذاریم شعر) میگم و توی انجمن های مختلف ادبی چه تهران ، یکی دو بار هم شهرستان شرکت کردم چهره ی زیاد شناخته شده ای نیستم ... ولی برای خودم امضا (سبک و شیوه شاعری) دارم استاد و مشوق من پدرم بودند که ایشون در این زمینه تبحر و تخصص بیشتری دارند ما بارها با هم شعر گفتیم شعر همدیگرو نقد کردیم و با هم در جلسات مختلف شرکت کردیم گاهی توی همایش ها اشعارمون رو میخوندیم .. دیگران کپی برداری میکردند و بعد از چند ماه شعر خودمون رو توی یه مجله با اسم کسی دیگه میدیدیم این کار بین شعرای تازه کار و آماتور کار عادیه ولی کسی که کمی به قول معروف خاک صحنه خورده باشه این کارو نمیکنه اصل مطلب اینکه : من یکی از شعرهامو برای یکی از دوستان در اینجا نوشتم و ایشون حالا کجا کپی شعر منو دیده بودند که به من این پیام رو دادند: نگار خانم همون دیروز که شعر رو خوندم متوجه شدم که مال شما نیست و کپی کردی ، قصد داشتم بذارم بیشتر خودتو نشون بدی و به مدیرای جوون این فروم هم هشدار بدم که خام شما و دوستای شما نشن . ولی الان میبینم دیگه حوصله ی این بازی ها رو ندارم و احتیاجی نیست به کسی هشدار بدم چون دیر یا زود امثال شما خودشون رو نشون می دن . میخواستم توسط این پست از حیثیت خودم دفاع کنم و بگم برای جلب توجه نیازی به دروغگویی ندارم اصلا نیازی به جلب توجه دیگران ندارم اونم توی این دنیای مجازی تمام اشعار من چکنویس داره .... و بار دیگه همین جا میگم که شعر برای خودم بوده ....شاید بعضی وقتا از پدرم کمک گرفتم ولی خودم جمع و جورش کردم تصمیم دارم به زودی اشعار خودم و پدرم رو منتشر کنم تا خود واقعیم رو نشون همه بدم !!! حالا هر کدوم از دوستان عزیزی که فکر میکنن من دروغگوام ... خائنم .... یا نقش بازی میکنم میتونن مثل این دوست خوبمون بهم پیام بدن تا من بدونم که کجا برای کی وقتمو گذاشتم همگیتون رو دوست دارم از ته دل تنها جاییکه نقش بازی نکردم وقتی بود که حرف احساستم به میون اومد والسلام نگــــــار
پاسخ : همه بخونید لطـــفا کسی که این پیغامو به شما داده کدوم کاربری بوده؟ آیا تو تاپیک ارسال شده یا خصوصی دادن؟
پاسخ : همه بخونید لطـــفا نگار خانم اصلاً نیازی به این تاپیکم نبود. ما شمارو قبول داریم. شما هم از مدیران و جدا از اون از کاربران خوب اینجا هستید و حرف دیگران تاثیری در شناخت ما از شما نداره. به نظر من شما از این به بعد پای مطالبی که میذارید و برای خودتونم هست اسم منبع و اسم شریف خودتون یا لقب خودتونو تحت عنوان نویسنده ذکر کنید. هیچ کس حق بی احترامی به کاربرای اینجا و به خصوص مدیران در اینجا نداره. و این چیزی که گفته شده از نظر من توهین بوده. لطفاً نام کاربری شخصی که این پیغامو به شما داده رو برای من خصوصی کنید تا با ادمین در موردش مشورت کنیم و تصمیم بگیریم. ممنون از شما:roze::roze::roze:
پاسخ : همه بخونید لطـــفا من هم با نظر آقا مجید موافقم من از بستگان نگار جون هستم و اطلاع دارم که پدرشون شاعر قهاری هستند اشعار نگار جون رو هم مطالعه کردم نگــــار ما هم دوستت داریم قهر نکنی بذاری بری :roze:
پاسخ : همه بخونید لطـــفا نیازی به برخورد با این شخص نیست چون : طلا که پاک است چه منت ش به خاک است.....
پاسخ : همه بخونید لطـــفا نگارجان کاملا حسی که بهت دست داده درک میکنم. واقعا حس بدیه آدم ازخودش ودنیایی که توشه متنفرمیشه. وقتی نمیتونی به قول خودت تو این دنیای مجازی حرفت وثابت کنی خیلی درد آوره. منم یه همچی موردی برام دیشب پیش اومد.اما چه جوری میتونم بهش ثابت کنم که دیدش.فکرش.درمورد من اشتباهه چه جوری هان؟ ایناست که روح روان ادمی رو به هم میریزه وتابخوای دوباره به حال وهوای قبلت برگردی زمان میبره!!!! اما میدونی به چه نتیجه ای رسیدم؟به این نتیجه که اجازه بده به ما بدهکارباشن.. بالاخره زمان اونا رو متوجه اشتباهشون میکنه .....فقط این وسط تو باید روزای زجراوری رو تحمل کنی و تا چشمت به طرف میافته یاد حرفاش وگفته هاش بیفتی.. پس بی خیال نگارجان .ما اردیبهشتیا خیلی حساس وزود رنجیم اما کمترکسی درکمون میکنه.. به قول خودت دردنیای واقعی ما اینقدرمشکلات رو سرمون خراب شده که داریم لبریزمیشیم وواسه تفریح وپرکردن اوقات فراغت که میای نت واین حرفای نامربوط ومیشنوی دیگه به اوج انفجارمیرسی .. اما فقط باید اجازه داد زمان حلال این حرفاهای ناحق وبی اساس ومنطقه... نمیدونم کی بوده وچی بین تو ودوستت اتفاق افتاده که اینقدرتو رو به هم ریخته اما امیدوارم دوستت هم برای گفته اش دلیل ومنطق کافی داشته باشه بی خیال نگاربی خیال
پاسخ : همه بخونید لطـــفا نگار جان..همه ما میشناسیمت.نیازی به زدن این تاپیک نبود تو چهره شناخته شده ای هستی توی سن من و امثال منم نیستی که بخوایی خودتو نشون بدی و جلب توجه کنی خداروشکر رفتارت انقد خوبه که نیازی به این کارا نیست خود به خود ادم جذبت میشه پس حرفای اون کاربرو جدی نگیر(از اینجور ادما توی دنیای مجازی زیاده)..و فعالیتتو مثل قبل ادامه بده.. ماهم دوست داریم ابجی خوبم..:roze::roze: