سلام از عنوان تاپیک معلومه که قضیه چیه. ادما گاهی کارایی انجام میدن که تصور میکنن واسش زحمت کشیدن وقت گذاشتن .خلاصه یه جورایی احساس میکنن که باید ازشون تعریف وتقدیرو تشکرو سپاس بشه.ولی کسی به روی خودش نمیاره خیلی ناراحت میشین...........مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا بیاین بابت هر کارکرده ونکرده از خودمون تعربف کنیم. هر چی دوست داریم بهمون بگن که نمیگن اینجا بگیم ..فرقی نمیکنه توقعمون از ادمای توخونه باشه یا انجمن خالی بندی هم آزاده ...لطفا قبل از ورودفتیلتونو ببرین بالا .چون هر کی وارد این تاپیک شد یعنی تحمل شنیدن همه چیزو داره در حدشوخی ورعایت شئونات سایت تاپ فروم.. از خودم شروع میکنم .من وقت غذا خوردن یه دفه با صدای بلند میگم دست گلم درد نکنه اینقد زحمت کشیده غذای خوشمزه درست کرده قربون دستام بشم بعدشم دستامو ماچ میکنم اگه موضوع تاپیک خیلی مسخره وبیخودیه حتما بگین خوشحال میشم ارادتمند همه فريبا جووووووون
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) قربون مغزم بشم که هی سوال فرانسه طرح می کنه هی من می تونم از شاگردام امتحان و تعیین سطح بگیرم:khande:
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) قربون دست همه بچه های با معرفت تاپ که برا تولد من سنگ تموم گذاشتن اینجا :zamin:
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) قربون خودم برم که تا اسم ماشین میاد تا کل اطلاعاتشو نگم ول کن نیستم:top30:
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) خودخواه وپروهستم امااینکه ازکارای خودم تعریف کنم..... قربون خودم برم که امروزفرشته نجات داداشم شدم:top5:
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) من انتظار داشتم خیلی ها که بهشون اعتماد کردم و برام عزیز بودن بهم کمک کنن به جای اینکه بیخودی ازم انتقاد کنن دوست داشتم کنارم باشن به جای اینکه مقابلم باشن دلم میخواست به جای اینکه بابت معاون شدنم بهم تیکه بندازن ازم حمایت میکردن چون اینو مطمئنم که در حد توانم تلاشم رو میکنم پس قربون خودم برم که با وجود همه اینا بازم سفت و سخت به فعالیتم ادامه میدم
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) سلام. یکی از بزرگ های این انجمن خیلی با من لج افتاده . خیلی هم به خود مغرور شده . اصلا فکرشو نمیکردم یه روز اینطوری بشه . خیلی هم خودباوره . من که جلوش کم نمیارم . و تا اخر میخوام جلوش واستم . :top16:
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) قربون خودم که انقد جدی ام که وقتی جوک تعریف می کنم هیشکی ار ترس من نمی خنده =))
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) اصلا قربون خودم بشم که تیم ملی رفت جام جهانی من بازیهاشونو دیدم :-?
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) به سلامتی خودم که همیشه خلق و خوم ثابته و هی عوض نمیشم خلاصه اینگونست