منکه خودم الکس که شوهرمه خواهر هم میترا هم بیتا چون واقعا دخترای خوبین. برادر هم یاکاموز و محمد چون اینا هم پسرای خوبین
هلن میترا فقط خواهریه من ههاااااااااااااااااااا گفته باشم چپ نگاه نکن ..... الکس هم داداشیمه...(بترک از حسودیییییییی) عشقمم اسمشو نمیگم تا حرصشو بخوری....
پاسخ : اگه بخوای یکی از بچه های تالارو به عنوان خواهر یا برادر انتخاب کنی کیو میگی؟؟ الکس ترکوندی این بحث رو بعد تو دیگه کسی جواب نداده هههههههههه
پاسخ : اگه بخوای یکی از بچه های تالارو به عنوان خواهر یا برادر انتخاب کنی کیو میگی؟؟ همه توی تاپ فروم خواهر و برادرای من هستن همه رو به یه اندازه دوست دارم البته پرستو فرانک علی سجاد فرناز افشین اسانا رها امیر ....و داداش محمد جای خود را دارند:ashamed0001: اخه من همتونو دوست دارم دیگه نمیشه دو نفرو گفت
پاسخ : اگه بخوای یکی از بچه های تالارو به عنوان خواهر یا برادر انتخاب کنی کیو میگی؟؟ آبجی آتنی پس من چی؟ :sadsmiley: من دیگه اسم نمیگم همه رو اینجا دوست میدارم :love0041:
پاسخ : اگه بخوای یکی از بچه های تالارو به عنوان خواهر یا برادر انتخاب کنی کیو میگی؟؟ در ضمن آتنی نه اتنا:happy0025: