بعضی وقتا تو دعوا فقط باید نگاه کنی! سکوت کنی!فحشاشو بده و بهونه هاشو به جون بخری!تموم که شد بغلش کنی و اروم. در گوشش بگیبا من نجنگ ، من دوست دارم . . . دوستت دارم پریشان، شانه میخواهی چه کار؟دام بگذاری اسیرم، دانه میخواهی چه کار؟شرم را بگذار و یک آغوش در من گریه کنگریه کن پس شانه ی مردانه می خواهی چه کار؟ خدایا من به کدامین دلتنگی خندیدم که این چنین دلتنگم . . . پیش از “تو” چیزی نبودبعد از “تو” چیزی نیستبا “تو” اما … .یکباره بهانه ای به سر خواهم کردتن پوش غم از قلب به در خواهم کردبر شوق رسیدن تو دل خواهم دادهم دوش هوای تو سفر خواهم کرد . . . به سلامتی پدر بزرگا که یه بار هم خوجگل، جوجو، عسیسم نگفتنولی با زنشون ۵۰ سال عاشقانه زندگی کردن . . . خدایا مرا چه طعمی آفریدیکه همه از من زود سیر میشوند . . . .
پاسخ : اس ام اس های عاشقانه چای هایت را تلخ نخوریک بار نگاهم کنتمام قند های دلم را برایت آب میکنم . . .
پاسخ : اس ام اس های عاشقانه .به جرم اینکه دلم آه هست و آهن نیستکسی به جز تو در این روزگار با من نیستخوش آمدی… بنشینآفتاب دم کردمکه چای دغدغه ی عاشقانه ی من نیست
پاسخ : اس ام اس های عاشقانه داري ميري حواست نيست که قلبم توي آتيشه چرا هر چيزي که خوبه اينقدر راحت تموم ميشه
پاسخ : اس ام اس های عاشقانه باردیگر تمام خستگی ام را در کوچه پس کوچه های یادت فریاد می زنم همه نبودن هایت را با خودم تکرار کنان زمزمه می کنم و شکوه صمیمی لبخندت را بر آستان دلتنگی هایم می آویزم هرروز بارها و بارها
پاسخ : اس ام اس های عاشقانه دیـــروز بــا اول شخـــص بـــوده ای امـــروز بــا ســـوم شخـــص چـــه راحــت بــا اشخـــاص رابـــــطه داری !
پاسخ : اس ام اس های عاشقانه دلم بهانه ات را می گیرد ... چقدر امروز حس می کنم نبودنت را ... صدایت در گوشم می پیچد و من می گویم : "جانم؟ .... مرا صدا کردی؟!
پاسخ : اس ام اس های عاشقانه خدایا دلتنگتر از آنم که لبخند رابر لبانم بنشانی اما در انتهای بی عبور جاده دلتنگی ام هنوز کور سوی امیدی برای بازگشتش دارم ...............