سلام به نظرم همیشه درحق محبت های که پدرواسه ما میکشه کوتاهی میشه .این تاپیک زودترازموعد زده شد تا پدران عزیزمون بدونن ما همیشه سپاسگزاشون هستیم. بابا جون می دونم خیلی عذابت می دم ولی جوونیه و هزار جور شیطنت شما به بزرگیه خودت ببخش و بدون که از تموم وجودم دوستت دارم
پاسخ : ***پیشا پیش می نویسم ( پدرم روزت مبارک ) *** یک شاخه رز سفید تقدیم تو باد رقصیدن شاخ بید تقدیم تو باد تنها دل ساده ایست دارایی ما آن هم شب عید تقدیم تو باد
پاسخ : ***پیشا پیش می نویسم ( پدرم روزت مبارک ) *** سلام....منم پیشاپیش تبریک میگم روز پدر رو به همه پدران گل و زحمت کش به خصوص به بابای گلم که بی نهایت دوسش دارم انشاالاه همیشه سایشون رو سرمون باشه
پاسخ : ***پیشا پیش می نویسم ( پدرم روزت مبارک ) *** بنده هم پیشاپیش تبریک می گم و برای تمام پدران گل ایرانی آرزوی سلامتی و طول عمر دارم.
پاسخ : ***پیشا پیش می نویسم ( پدرم روزت مبارک ) *** چون سایه ی رب بر سر ما سایه پدر بود برسایه ی رب در صحف همسایه پدر بود ایزد چو بفرمود که او رب صغیر است در دفتر عشق آیه و سرمایه پدر بود پدرم روزت مبارک:gol3::gol3:
پاسخ : ***پیشا پیش می نویسم ( پدرم روزت مبارک ) *** این گلها هم تقدیم می کنم به پدرم که خیلی دوسش دارم
پاسخ : ***پیشا پیش می نویسم ( پدرم روزت مبارک ) *** بابا جونم عاشقتم. بووووووووووووووووس واسه بابام و بابا بزرگم و شوهرم ( خلاف قوانین):tabrik: