سلام. دوستان عزیز یکعدد تردمیل دارم می خوام بفروشم،خیلی خیلی کم استفاده شده.و کاملا سالمه. تا 120-130 کیلو جواب میده ، تنظیم شیب به صورت برقی که تا 20% شیب داره. عرض کاملا مناسب و نسبت به بقیه تردمیل ها عرض بیشتری داره تا راحتتر بشه راه رفت و دوید،دقیقا یادم نمیاد چند سانت هست که بهتون بگم مقایسه کنید ببنید که عرض بیشتر چقدر بهتر هست. حداکثر سرعتش 18 هست ، دارای 6عدد ضربه گیر برای کاهش انتقال و لرزش،که 4عدد ضربه گیر پلاستیکی و 2عدد ضربه گیر بادی می باش. 2عدد جک بادی برای باز و بست تردمیل. صفحه نمایش فکر کنم 7 اینچ دیجیتال که همانند صفحه نمایش کیلومتر ماشین میمونه. دارای ورودی جک 3.5 میلیمتری برای وصل کردن ایفون و گوشی موبایل و mp4 و 2عدد بلندگو که موزیک مورد نظر از ان پخش بشه. دارای 9 عدد برنامه تنظیم شده ورزشی. نمایش کالری و ضربان قلب. 2عدد جای مخصوص برای بطری اب و ابمیوه. 6عدد دکمه برای تنظیم شیب و سرعت وجود داره که 2عدد برروی دسته ها و 4عدد برروی صفحه اصلی تردمیل که 2عدد آن تاچ می باشد. دیگه خدایی چی می خواین که این تردمیل نداره،تقریبا یکی از کاملترین تردمیل هاست. این هم عکس تقدیم شما: قیمت هم 2 میلیون تومان
پاسخ : فروش بهترین تردمیل Galaxy Fitness در حد نو شیب تا چنددرجه نشون میده؟ قیمت نو دستگاه چنده؟ چندسال پیش خریدی؟ ازکدوم شرکت؟
پاسخ : فروش بهترین تردمیل Galaxy Fitness در حد نو تا 20 درجه. والا فکر نکنم نوش تو بازار باشه. یادم نمیاد کی خریدم و خیلی خیلی کم استفاده کردم،اولش جو بودم خریدم ولی نتونستم استفاده کنم،چون تنگی نفس دارم. اون موقع یادم میاد از نمایندگیش تو خیابان ولیعصر که لوازم ورزشی و تردمیل می فروشه خریدم.
پاسخ : فروش بهترین تردمیل Galaxy Fitness در حد نو شیب بیست درجه وااااااااااااوووو نه مثلا شرکت راین مخصوص تردمیل هست اینو ازکدوم شرکت خریدین؟
پاسخ : فروش بهترین تردمیل Galaxy Fitness در حد نو گفتم خدمتتون که از مغازه ای که نمایندگی این تردمیل بود خریدم.
پاسخ : فروش بهترین تردمیل Galaxy Fitness در حد نو قیمت اخر بخاطر اینکه نیاز ندارمش و می خوام بدم مصرف کننده استفاده کنه و حالش رو ببره به 1700 کاهش پیدا کرد.