تقدیم به دوست خوبم بایت ، با بهترین آرزو ها حرف که می زنم نمی شنوند مثلا امروز ظهر طی خرید از آقا فِرز زاد، بقالِ محله دلیل تجدیدی های هر ساله ی پدرش و فرزندش را کاملا تشریح کردم امروز صبح به استاد قیاسوند دلیل بهتر بودن علم از دانش را گفتم ولی بقال از گرانی های امسال راضی بود و استاد از این که بقال نشده ناراضی پدر فِرز زاد، آقای زرنگ وند، از لای دندان های زرد پوزخند به اصالتش افتخار می کرد و با ذکر گفتن خدای جهان را بی اعتبار می کرد باید پدر شوم و به بچه های فرز بیاموزم که به برادرت بفروش و برادرت را نفروش باید کاسب شوم و نان مردم را با نرخ روز نخورم بعد از بقالی باید استاد شوم تا اساتید در حسرت بقال شدن نمانند و شاید بعد از این همه تغییر پیرمردی شوم ذکر بگویم، و گوش هایم سنگین نشود تا همه ی حرفهایم را بشنوم تا همه حرفهایم را بشنوند
پاسخ : حرف که می زنم نمی شنوند اخ که حرف دل منو زدی :love0038: یعنی چقدر خوب وزیبا بیان کردی هرچند شاید فهمش سخت باشه ولی من فهمیدم :happy0199: ممنون رفیق:love0041: و گوش هایم سنگین نشود تا همه ی حرفهایم را بشنوم تا همه حرفهایم را بشنوند
پاسخ : حرف که می زنم نمی شنوند برای من گفته اینو در نظر داشته باشی ها :thumbsdownsmileyani :laughingsmiley:
پاسخ : حرف که می زنم نمی شنوند هر سبکی که بیاد، هر سبکی که راحتم کنه ، هر سبکی که بچسبه جدی میگمااااا هر حسی خودش برای خودش یه سبکی میاره زیاد دست من نیست فریبا جان... ممنون خوندی دوستم
پاسخ : حرف که می زنم نمی شنوند شرمنده دیگه برگ کاهی تقدیم به آستان بایتی آقایی ، بازم برات مینویسم رفیق ، ممنون خوندی :love0038::laughingsmiley:
پاسخ : حرف که می زنم نمی شنوند ای جانم " شعر ،،، باید از سر چشمه وجود بجوشه " هر چی هم از دل بر اید بر دل نشیند:hug3: جدی یاد خیام افتادم دمت گرم :ghalb: یه شعرم در وصف ما بگو البته اگر اگر اگر وقت داشتی و فرصتی پیش امد لابه لای بیکاری هات :love0041: فک کنم کم کم داره پسر راستگو سرت شلوغ میشه منشی خواستی در خدمتیم :rolleyessmileyanim:
پاسخ : حرف که می زنم نمی شنوند دادا ما برا شما همیشه همون فردین باقی میمونیم:happy0025: از شعر نگو که دلم پره، اینایی که من می نویسم نمی دونم بهش بشه گفت شعر البته نه از نظر ادبی و این حرفاش از لحاظ همون که از کجا داره میاد. خوب هر آدمی یه روح پاک داره، یه روان و ضمیر داره و یه "خود" داره ما خیلی هنر کنیم بریم از ناخودآگاه و از بطن ضمیرمون چیزی بگیم ولی ارزش مال شعریه که از مرتبه ی روح یه انسان سرچشمه بگیره خیام خیلی شاعر بزرگیه من که عاشق رباعیاتشم ...به نظرم از معدود افرادیه که شعراش ارزش خاصی دارن چشم ریفیق برا شمام مینویسم به شرط اینکه هر چی نوشتم شخصی تلقی نکنی و خدای نکرده فکر نکنی دارم نیش و کنایه میام اینایی که می نویسم مثل منشوره، هر کسی بسته به زاویه ی دید خودش یه مفهومی برداشت میکنه و من بی تقصیرم رانندتیم امید خان