1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

جلوگیری از ذخیره ی فعالیت های شما توسط گوگل

شروع موضوع توسط *Yalda* ‏5/5/13 در انجمن مهندسی کامپیوتر

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏16/1/12
    ارسال ها:
    4,777
    تشکر شده:
    5,202
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    در گوگل سرویسی هست بنام Web History که بطور خودکار تمام فعالیت های شما را در خود ذخیره می کند.فعالیت هایی مثل جستجو هایی که انجام می دهید،سایت هایی را که میبینید و… یک حالتی مثل History مرورگر خودتان هست،فقط بدی این سرویس این است که بدون اجازه از شما بطور پیش فرض این سرویس روشن است و در قسمتی ازسایت گوگل در حال ذخیره سازی هست.مشکل دیگر این است که گوگل از اطلاعات شما استفاده می کند ،در قسمتی از توضیح Web History آمده است که
    using it for internal purposes
    گوگل در واقع برای مقاصد داخلی استفاده می کند،ولی طبق قوانین ایالات متحده اگر دولت بخواهد می تواند تمام اطلاعات را در اختیار بگیرد.
    پس اگر مایل نیستید که توسط گوگل فعالیتاتون مانیتور شود سریع تر این سرویس را غیر فعال کنید.در این مطلب ما آموزش میدهیم که چگونه سرویس Web History گوگل را غیر فعال کنید.
    اول از همه به سایت Google بروید و با ایمیل و پسورد خود وارد شوید.سپس رو Account Settings کلیک نمایید

    [​IMG]
    سپس در پایین صفحه زیر برگه ی Services روی گزینه ی Go to Web History کلیک نمایید

    [​IMG]

    در این جا تمام اطلاعات ذخیره شده توسط گوگل را مشاهده می کنید،اول تیک را بزنید،سپس دکمه ی Remove All Web History کلیک نمایید،بعد از تایید کردن به این صفحه باز میگردید،بعد از آن روی دکمه ی Pause کلیک کنید که از ذخیره شدن فعالیت هایتان از این به بعد جلوگیری شود.


    [​IMG]


    منبع:zoopirnet.com


    منبع: بیتوته
     
    2 نفر از این پست تشکر کرده اند.