پاسخ : تبریک به معلم عزیز تاپ فروم tavoos ایمان داره تمرین میکنه خانوما رو نبینه(اقا مجید خواهش کردن):khande: خانم میم؟؟؟؟؟؟h34r-smiley::entezar:
پاسخ : تبریک به معلم عزیز تاپ فروم tavoos سلام .....شرمنده که یه روزدیر شد:ashamed0001: تبریک میگم عزیزم .....ایشالا همیشه موفق باشی :love0041:
پاسخ : تبریک به معلم عزیز تاپ فروم tavoos تبريك ميگم خانوم مــــعـــلــــــــــمـــــــ هميشه موفق باشي:ghalb: روز زن هم پساپس مباركـــــ:love0041:
پاسخ : تبریک به معلم عزیز تاپ فروم tavoos منم تبریک خانم معلم:ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb:
پاسخ : تبریک به معلم عزیز تاپ فروم tavoos من خیلی تاخیر دارم باید من رو ببخشید طاووس جان امیدوارم که همیشه در تمامی کارهاتون موفق باشید دوست من :love0041::ghalb:
پاسخ : تبریک به معلم عزیز تاپ فروم tavoos ای ول ارمان می بینم که فرانسوی شدی فقط اون دومین کلمه رو هر چی خوندم نفهمیدم:happy0199:
پاسخ : تبریک به معلم عزیز تاپ فروم tavoos از همتون ممنونم که به یادم هستین و ممنون که بهم تبریک گفتین. امیدوارم یه روز جبران کنم برای همتون.حالا تبریک هر چی.چه قبولی دانشگاه چه پیدا کردن کار چه ازدواج:gol3::mach: