پاسخ : تبریک به معلم عزیز تاپ فروم tavoos روز همه معلمهای زحمت کش مبارک و همچنین شما دوست عزیز:love0041:
پاسخ : تبریک به معلم عزیز تاپ فروم tavoos وااااااااااااااااااااااااااااای بچه ها مرسی پرستو جون در اینجا عاشقتم :laughingsmiley: خیلی هیجان زده شدم دیدم این تاپیک رو به نظرم معلم خوب معلمی هست که واسه شاگرداش دل بسوزونه و از جون و دل هر چی بلده بهشون یاد بده حالا می تونه تو هر زمینه ای باشه چه اخلاق چه درست کاری چه درسی دوستون دارم واقعا مرسی از همتون الان دهنم بیشتر از این باز نمی شه که بخندم:wink: از دخترا:mach: واسه پسرها:gol3:
پاسخ : تبریک به معلم عزیز تاپ فروم tavoos واااااای اشک در چشمانم حلقه زده:gerye: بابا نکنید این کارا رو با احساسات من بازی نکنید:mat: باشه این دفعه عیبی نداره دستت درد نکنه:happy0044:
پاسخ : تبریک به معلم عزیز تاپ فروم tavoos ivone:ivone:ivone: بابا تزکیه بابا عرفان بابا روح بابا اخلاق جان من هفته ای یه جلسه درس اخلاق بذار تا از محضرتون فیض ببریم:happy0044: ما چه گوهرهای گرانقدری در تالار داریمو خبر نداشتیم استاد من خیلی دوست دارم چشم برزخیم باز بشه:khande2: میشه منو تربیت کنید !؟ هر ریاضتی(ریاذت ، ریاظت، ریازت) هم لازم باشه من پایم یاد این استادای مدرسه ی شااولین افتادم:khande2:
پاسخ : تبریک به معلم عزیز تاپ فروم tavoos اصلا حواسم به خانما نبود ...اونجاهم معلمین دیگه ای داریم مثلا.. خانم میم هم هستش و +فاطمه+ هم هستش یکی دیگه هم هست که فعلا سکرته.. پرستو شما در حال تحصیلی هنوز......