ناگهان درمان شدم از یک نگاه چشمهایی در شب تار سیاهی در میان کوچه هایی دختر تنهای پاک بی پناهی مردمکهای درشت و با حیایی فکر من فکر تباهی در سر نادان من شوق گناهی دیدگانش رو به مهتاب و به او میگفت ای ماه شبانگاه سیاهی روز محشر پیش داور باش ظلمش را گواهی صورتم با صورتش نزدیک و پیدا شد خداوندی که گم می کردمش گاهی توی چشمانش چه دیدم ؟ چشمهایی!!! توی چشمانش شنیدم ناله هایی توی چشمانش به گوشم خورد فریادی، نوایی ای علی(ع) جان بازتاب چشمها و اشکهایت می خورد در آب چاه و منعکس گردد به ماه و بازتابت باز از سیاره می افتد به چشمان سیاه و دیدمت!!! شب تاب شبهای سیاهی دیدمت!!! آیینه ی نور خدایی دیدمت!!! ای در شبانگاهان صباحی توی چشمانش چه دیدم؟ چشم هایی!!! نور را در من سرایت داد، دورِ آشنایی آه ای تنهای سر در چاه، تاریکیِّ شب را می زدایی می شنیدم ناله هایی، از علی مولای نخلستان، صدای بی صدایی... ناگهان درمان شدم از یک نگاه چشمهایی در شب تار سیاهی در میان کوچه هایی آسمان، صاف و دلم صاف و غزل بافِ نگاهی پیش پایم باز شد حتی میان کوچه ی بن بست راهی گفتم ای تک دختر زهرا(ع)، برو دیگر رهایی چشمهایت را مواظب باش، آخر تو امانتدار چشمان خدایی...
پاسخ : درمان ناگهانی بی نظیر بود حسین اقا.....بدجوری با دل ما بازی کردیا تو بند دوم چرا همش موضوعاتتون تو این حول و حوشه؟دغدغتونه؟:happy0199:
پاسخ : درمان ناگهانی بگم نیست دروغ گفتم ممنون خوندین مهسا خانم ، دل ما رو خوشحال می کنید که نظر میزارید، خیلی ممنون ، راستی یه ویرایشش کردم
پاسخ : درمان ناگهانی دوستای عزیزم من همینطوری دوستای صمیمی تر و یا کسایی که فکر می کردم از موضوع من بدشون نیاد رو تگ کردم، اگر دوستی از این موضوع خوشش نیومد معذرت می خوام که تگش کردم و اگر دوستی که تگش نکردم لطف کرد و خوند ممنونم ازش و لطف کرده. :love0041:
پاسخ : درمان ناگهانی حسیـــن آقا بسیار زیبا بود شعرتون ناراحت نمیشید کمی ویرایشش کنم ؟ من هم دستی بر آتش دارم و گاهی شعر میگم از لحاظ معنایی که فوق العادست ولی از لحاظ ادبی کمی جای کار داره
پاسخ : درمان ناگهانی ممنونم خوندین راستشو بگم سر دو راهی گذاشتین منو از یه طرف شک ندارم که حتما ایده های خیلی زیبایی دارین از نظر بدیع و ترکیب و... از یه طرف هم از شما شعری نخوندم و نمی دونم به وزن و ... تا چه حد تسلط دارین . رو همین حساب در حال حاضر میتونم بگم : خیلی خوشحالم میشم که ویرایش کنید فقط قول نمیدم بعد از ویرایش شما همه ی نظراتتون رو توی نوشتم اعمال بکنم. عالی میشه اگه بتونم شعراتون رو بخونم چون مطمین هستم با مقدار خلاقیتی که از شما سراغ دارم و با هوش هیجانی بالایی که دارین باید خیلی خوندنی باشن. به هر حال خیلی لطف کردین ، ممنون:love0041:
پاسخ : درمان ناگهانی آقا حسین عالی بود موفق باشید:love0041: امیدوارم باز هم از شما کارهای زیبا ببینم و بخونم