به اونایی که تولدشون گذشته پساپس و به اونایی که تولدشون نزدیکه پیشاپیش تبریک میگم متولدین اردیبهشت ماه FarnoOsh | فرنوش | دهم - 10 Αli язza | عليرضاجان |بيست وچهارم -24 نگــــــار|نــــــــــگار جان |بيست وپنجم-25 پـــــرستو | خودمــــــــــــــــــــ| بیست و نهم - 29 m.evil|بیست وسه اردیبهشت تولد همه مبارک منم 29 اردبهشت پای توی این دنیا گذاشتم به همه هم ماهی های عزیزم تبریک میگم تولدشون رو شاد باشید وبازهم تولد تمام دوستای گل اردیبهشتی مبارک باشه امیدوارم تمام زندگیتون مثل فصل میلادتون بهشتی باشه و همیشه شاد و سرزنده و باطراوت و بهاری و روینده باشید
پاسخ : #تـــولد همه اردیبهشتی های عزیــز مبارک # تبریک میگم به همه دوستای گلم...فرنوش.....علیرضا......نگـــــــــــار....پرستو جان بهترین ها رو براتون آرزو می کنم دوستای گلم
پاسخ : #تـــولد همه اردیبهشتی های عزیــز مبارک # منــــم تولـــد همه ارديبهشتيارو تبريك ميگــــم تولدتون مباركـــ:love0041:
پاسخ : #تـــولد همه اردیبهشتی های عزیــز مبارک # خانما آقایون من اعتراض دارم تبریک خالی بخوره تو سرمن به فکرهدیه باشین:smilingsmiley:
پاسخ : #تـــولد همه اردیبهشتی های عزیــز مبارک # همون 28 و29 یه هدیه ویژه پیش من داری.......(اگه زنده باشم تا اون موقع البته)
پاسخ : #تـــولد همه اردیبهشتی های عزیــز مبارک # حتما چادروجانماز!!!!!!! ازحالا بگم این ونمیخوام ها:blinksmiley: