سلام دوستان بیــــکار بودم نشستم ترول نگــــــار رو ساختم :wink: به نظر شما خوب شده ؟؟؟ نظر بدید حتما این فقط جنبه طنز داره و بنده قصد جسارت به هیچکس رو ندارم پس ناراحت نشید تشکر :gol2:
پاسخ : تـــــرول نگــــار نه دیگه ببین اشتباه نوشتی ، نگار از بوس میشتر یه کلمه رو به کار می بره:happy0044: اونم هست " خخخخخخخخخخخخخ" :khande:
پاسخ : تـــــرول نگــــار يه ترول مامانم اينا هم براي من بساز:khande2: خيلي جالب درست كردي ترو لاتو:rolleyessmileyanim:
پاسخ : تـــــرول نگــــار فعلا که روی شما و آقا امین زووم کردم برای ساخــــت یک ترول جذاب :smoke: قضیه ی گردو چیه ؟؟؟؟ فکر کنم موضوع مناسبی باشه
پاسخ : تـــــرول نگــــار میدونم که ترول من جذاب میشه (اعتماد به سقف ) ولی آخرین ترول رو بزار ترول من باشه ، یعنی وقتی واسه همه ساختی آخرین ماله من باشه:gol3:
پاسخ : تـــــرول نگــــار قطعا همینطور خواهد شد چون اطلاعات هنوز کامل نیست نگفتید قضیه ی گردو چیه ؟؟ :khande2:
پاسخ : تـــــرول نگــــار نه کلا بزارش آخر باشه:happy0025: تا تجارب این ترول ها هم جمع بشه و یهویی در اونجا همه رو پیاده کنی تا یه تاپیک فوق جذاب تحویل بچه ها بدیم:ashamed0001: هر چیزی خواستی در مورد هر کدوم از بچه ها و حتی خودم بیا ازم بپرس تا کمکت کنم:cool0027: