1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

به نظر شما واقعا چرا ؟

شروع موضوع توسط MiTra ‏20/4/13 در انجمن محفل تاپ فرومی ها

1. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    این عکس و نظریه روسایت ایران ویچ به اشتراک گذاشته خیلی برام جالبه بدونم واقعا چرا ؟؟؟؟؟

کشور ما !!!
    جایی است که
    مردانش نسبت به خواهر و مادر خود غیرتی هستند
    و نسبت به خواهر و مادر دیگران
    روشنفکر!

.

به نظر شما واقعا چرا ؟

17 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. پاسخ : به نظر شما واقعا چرا ؟

فقط دو دلیل به روایت عکس.......

مهمترینش اینه....
    خداروشکر هنوز تعصب و غیرت توی خون مردهای شهرهای اطراف ما به زوال نرفته مثه شهرهای بزرگ........

دومین دلیل ش اینه....

په.......کوووو......حیا..!!!!!:blinksmiley:

10 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : به نظر شما واقعا چرا ؟

البته این مسئله توی کشورهای دیگه هم هست
    حتی خیلی خیلی بیشتر از اینجا هم هست
    فقط چون با فرهنگ و دین ما نمیسازه ، به همین خاطر بیشتر جلوه میکنه و چون در کشورهای دیگه به ویژه غربی ، چندان اهمیتی براشون نداره ، ما فکر میکنیم این خبرا نیست .
    در حالیکه هست ...بدجورم هست .
    ولی چرا توی کشور ما که دم از اسلام ناب محمدی میزنیم باید اینطور باشه !؟ خاک بر سرماااان

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    مدرس زبان فرانسه

ما که تو هر کشور خارجی رفتیم هیچ کس بهمون نگاه نکرد متلک هم نگفت.ایرانی ها بودن که حتی خارچ از کشور هم متلک می گفتن!!!!!!!!!!!!!! متاسفانه فرهنگ مردم روز به روز بدتر می شه

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. پاسخ : به نظر شما واقعا چرا ؟

بی توجهی خارجی ها از فهم شعور بالاشون نیست

بلکه از اینه که....... دیگه بی بندباری و برهنگی واسشون طبیعی شده

6. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

من غیر از سفر به 4 ، 5 تا کشور عربی اونم برای کار ، تجربه ی سفر به کشورهای دیگه به خصوص غربی رو اصلا ندارم .
    ولی نیمی از اقوامم در کشورهای آمریکایی و اروپایی زندگی میکنن و چیزایی که ازونجا تعریف میکنن ، خیلی متفاوت از چیزیه که شما میگید ...
    نمیدونم چی بگم والا
    انشالله توفیق بشه یه سر بریم اونورا تا خودمون ببینیم
    :happy0199:

7. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    مدرس زبان فرانسه

ایشالا

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  8. پاسخ : به نظر شما واقعا چرا ؟

پییشنهاد میشه این پست رو منتقل کنید به قسمت بحث ها

9. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    PharmaCologi _ Eng

به انجمن بحث آزاد منتقل شد

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  10. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0

به نظر شما فقط همین 2 دلیل؟؟؟ یا شوهر و خانواده سیب زمینی ان یا بدحجابی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا اقایون یا خیلی غیرتی اند یا سیب زمینی؟؟؟ به نظر من درصد بالایی از اقایون مابین این دو هستند!واین یعنی تظاهر-یعنی 2 رنگی و 2 رویی!!!
    یعنی همین شخص شما تا به حال ندیدین حتی به خانم های با حجاب کامل زشت ترین متلک ها میزنن اقایون؟؟؟؟
    من که خیییییییییییلییییییی دیدم! !!!!!! اقایون لطفا خیلی خودشون کنار نکشن از قضیه! مث شما کلی نمیگم ولی عده ای از اقایون هستن که حجاب وبی حجاب نداره براشون! هر حرف و هر رفتاری رو با یه خانوم انجام میدن بعد میرن تو بحثها میشینن میگن امان از بدحجابی!یا کرم از خود درخته!!! یا......
    من هر روز 6 بار سوار اتوبوس میشم حداقل-تو این 6 بار حداقل 4 بارش اقایونی هستن که بر میگردن به خانومهای با حجابو بی حجابو مادرو مادربزرگو چادریو مانتویی و ... نگاه میکنن!!!!! گاها دیدم خانومایی که واقعا موذب میشن در این شرایط جاشونو تغییر میدن و پشت به سمت اقایون میشینن!!!! یا اینقد چادرو میکشن تو صورتشون که دیدم گوشیشون زنگ میخوره نمیتونن جواب بدن!واقعا چرا؟؟؟؟ من دیدم خانومیو که با کاملترین حجاب سر ایستگاه اتوبوس ایستاده بود و پوشیه زده بود و فقط چشاش اونم به سختی دیده میشد ولی یه اقایی که همسن پدرم بود خیره شده بود بهش عجیب!!!!دنبال چشاش میگشت!!!بدبخت صدبار جاشو عوض کرد!!!

نمیگم فقط پسرا-من خیییییییییییلییییییییی اقایونو دیدم که با خانواده تو ماشین نشستن بعد به اینو اون چراغ میدن!بر فرض حالا خیلیم بدحجاب باشه اونی که کنار خیابون ایستاده-چرا اون که ادعاش میشه حرمت خانوادشو نگه نمیداره؟؟؟؟؟!!!!!این خیانت محسوب نمیشه واقعا؟؟؟!!!!!!
    من کسایی رو میشناسم که به خانومشون سخت ترین سخت گیریا در حجابو میکنن ولی تو مهمونیا یه دقه هم چشم برنمیدارن از خانومای ارایش کرده و ....!!!!! وکسایی که خانومشون با حجاب متوسطه و حتی کوچکترین چشم چرونی ازشون ندیدم!!!!

نظر شخصی من اینه که مردها دارن از اب گل الود وضع جامعه خوب ماهی میگیرن!!!!! اگر ایمان خوبه و لازم-برای اونا هم هست!!!! دلیل نداره من خانوم حجابمو اندازه ی ایمان همه ی اقایون تنظیم کنم! چرا خوبه ولی در صورتی که 2طرفه باشه!!!!! در صورتی که ایمانی باشه! نه این 2 رویی و 2 رنگی محض بعضی اقایون!!!!! الان طوری شده که اگه نخوای این چیزارو ببینی اصن نباید از خونه بیای بیرون! نمیشه که!!!!

متاسفانه در جامعه ی امروزی ما خانومها از امنیت اجتماعی خیلی پایینی برخورداردن!!!!! خیلی اقایونم فقط شعار میدن! شما جای ما نیستین که هر روز مجبور باشین زیر نگاهای الوده ی هر مرد و نامرد له بشیم و به رومون نیاریم!!!! هر دیدیو نادید کنیم!!!.......
    کلی بحث کردن اصن خوب نیس! همیشه جانب عدالتو رعایت کنین -از هر دو طرف به قضیه نگاه کنین و استثنا هم قایل بشین حتما لطفا!

کشور ما !!!
    جایی است که
    مردانش نسبت به خواهر و مادر خود غیرتی هستند
    و نسبت به خواهر و مادر دیگران
    روشنفکر!
    .

به نظر شما واقعا چرا ؟