با سلام و ارادت ما که حرف گوش کن و گردنمون از مو هم باریکتره ولی بعضیا کم طاقت هستند و میگند نباید از من نقل قول بگیری ، آخه نمیشه که اصلا نقل قول نگرفت اگر نقل قول گرفتن ممنوع است رسما اعلام فرمائید و یا دکمه نقل قول و پاسخ را غیر فعال فرمائید با تقدیم احترامات
اهان دوست عزیز اصلا نقل قول های شما درست نیست خب هر حرفی به ذهنت میاد میزنی نقل قول آزاده اما درست نقل کنی من بالا گفتم حرف هامو
شما اگه یک نمونه نقل قول آزار دهنده که من شروع کننده اش باشم از من نشون دادید من داوطلبانه از انجمن تاپ فروم خداحافظی میکنم در همین درگیری اخیر من در نقل قول فقط گفتم قوها آواز نمیخواننده و در محلی که عاشقی کرده اند نمیمیرند ببینید چیکار کردند.
فرقی ندارد کجا هستید، با مردمی که با آنها ملاقات میکنید وارد گفتگو شوید با مردمی که همراه شما در صف صندوق فروشگاه قرار دارند، آدمهایی که در محل کار، کنار آبسردکن هستند یا همکلاسیهایتان که در راهروی مدرسه میچرخند، صحبت کنید. یک راه خوب برای اجتماعی شدن، سپری کردن زمان بیشتری از وقت خود با مردم است
از یک خانم الجزایری که همسرش ایرانیه و در ایران زندگی میکنن پرسیده شد: شما هم سفره هفت سین میزارین؟ جواب داد: نه بخدا مقایسه کنید با ایرانیهای غیر مسیحی که درخت کریسمس میزارن توی خونه-هاشون ...