28 فروردین یعنی پس فردا تولد دوست عزیز مون minaaa خانوم گل هست خواهرم تولدت مبارک انشا الله صدساله بشی عمری باعزت وتنی سالم و لبی خندان داشته باشید چه لطیف است حس آغازی دوباره، و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آغاز تنفس… و چه اندازه عجیب است ، روز ابتدای بودن! و چه اندازه شیرین است امروز… روز میلاد… روز تو! روزی که تو آغاز شدی! تولد مبارک آرزوی من شادی و سلامت همیشگی توست فراموش نکن که اینجا دوستانی داری که همیشه یادشون با توست و هیچ وقت خوبیهاتو فراموش نمیکنند!
پاسخ : تولـــــــــــــــد دوست عزیزمون ةةةةةة minaaa مینا جان تولدتون مبارک با آرزوی بهترین ها برای شما دوست عزیز
پاسخ : تولـــــــــــــــد دوست عزیزمون ةةةةةة minaaa بنده هم خیلی خیلی تبریک عرض میکنم انشالله که یک عمر با عزت و سلامتی زندگی کنید
پاسخ : تولـــــــــــــــد دوست عزیزمون ةةةةةة minaaa تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک :laughingsmiley:
پاسخ : تولـــــــــــــــد دوست عزیزمون ةةةةةة minaaa تولــــــــــــــــــــدت مبارک مینـــــــــا جان بهترینها رو برات آرزومندم
پاسخ : تولـــــــــــــــد دوست عزیزمون ةةةةةة minaaa تبریک مینا جان.شاد و سلامت باشی. اما تالار نمی ای که:laughingsmiley:
پاسخ : تولـــــــــــــــد دوست عزیزمون ةةةةةة minaaa منم تبریک میگم.... برات آرزوی شادی و موفقیت دارم:love0041:
پاسخ : تولـــــــــــــــد دوست عزیزمون ةةةةةة minaaa خوشا به حال چنین عزیزانی که این همه خاطرشون عزیزه که با وجود اینکه درگیر مشغله های تحصیلی و زندگی هستند بازم دوستانی دارن که همیشه به یادشونن.... مینا خانم( نام مستعار) منم به نوبه خودم بهت تبریک میگم.......ایشاله هم توی درسهات ( بخصوص امتحانات پیش رو ) موفق باشی همه توی تموم مراحل زندگیت و به خواسته های قلبی ت و هرچی که به صلاه ت هست برسی..... با توجه به اینکه هنوز توی ایام فاطمیه به سر میبریم و چون میدونم ارادت خاصی هم به خانم فاطمه داری زیاد شلوغ بازی نمیکنم.. به هرحال شما سید ها الان صاحبان اصلی عزای خانم فاطمه محسوب میشین و روی سر ماها جای دارین و از همه مون به اهل بیت نزدیکترین که از این بابت خوش به سعادتتون ..(سفارش ما رو بهم بکنین توروخدا ....التماس دعا داریم خ.ف.ن) بازم تولد ت مبارک..... ** یه جمله هم تقدیم شما به خواهرم ** تاریخ تولّدت،مهم نیست، تاریخ " تبلورت " ، مهمّه ! اهل کجا بودنت،مهم نیست، " اهل و بجا " بودنت، مهمّه! منطقه ی زندگیت،مهم نیست، " منطق زندگیت " ، مهمّه ! گذشته ی زندگیت،مهم نیست، امروزت مهمّه،که چه گذشته ای واسه فردات می سازی ! [HR][/HR][HR][/HR] یه چند نکته هم بگم :: اگر اشتباه نکنم تاریخ تولد ایشون 27 / 01 هستش و دوستان به اشتباه زدن 28 که بازم لطف شون رو میرسونه چون مهم به یاد بودنه ... دوم اینکه مینا خانم هر از گاهی یک سری میاد واسه نمونه توی یکی از مسابقه های اخیر هم رای دادن به یکی از شرکت کننده ها....