سلام دوستان . همینجوری نشسته بودم داشته به صفحه ی اصلی تالار نگاه میکردم که نگاهم افتاد به چت باکس و یاد یه چیزی افتادم که تقریبا همه ی طرفداران چت باکس بهش مبتلا هستن . خیلی خیلی خیلی زیاد پیش اومده که یکی از دوستان خواسته توی چت باکس با کسی( مخاطب خاص یا عام ) حرف بزنه ولی بقیه متوجه حضورش در چت باکس نشدن . این شد که این پیشنهاد به ذهنم رسید . با توجه به اینکه چت باکس در آخر صفحه است و خیلی اوقات کسی بهش نگاه نمیکنه و متوجه پیام و حضور دیگری نمیشه ، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک داشته باشیم که هر کس به هر دلیلی میخواد با کسی در چت باکس حرف بزنه ، بیاد و اینجا اعلام کنه . چون اینجوری این تاپیک در بالای صفحه ، جزو آخرین ارسالها به نمایش گذاشته میشه و بقیه میفهمن که یکی از دوستان میخواد چت کنه . اگر از نظر مدیران محترم ، وجود این تاپیک و طرح ، مشکلی داره که هیچ ، حذفش کنن . اگه نه که همگی حالشو ببرید ... فقط یه نکته موند که الآن یادم اومد : اینجا فقط از مخاطب خاص یا عامتون بخواید که بیاد چت باکس و اینجا رو تبدیل به چت روم نکنید . ممنون و موفق باشید...
پاسخ : دعوت به حضور در چت باکس این کار رو می شه تو پروفایل شخص انجام داد و با باز کردن هر صفحه ی جدید براش می ره که پیغام داره.فکر نکنم نیاز به همچین کاری باشه
پاسخ : دعوت به حضور در چت باکس آخه مسئله اینه که همیشه که اشخاص دنبال مخاطب خاصی نیستن . به هر حال من خودم به ندرت از چت باکس استفاده میکنم . برای شادی دل دوستان این پیشنهاد رو دادم . هر طور صلاح میدونید...
پاسخ : دعوت به حضور در چت باکس منم میخواستم چنین پستی درست کنم که دیدم هست الان....................... خیلی هم خوبه یا این پست باشه یا هم چت باکسو بیارید بالای صفحه