“منی” که کنارش “تو” نباشی ، “تومنی” نمی ارزد . . . . . . من تو او ما حتی بین ضمایر هم او بین ما فاصله انداخته ! . . . [h=2]اس ام اس عاشقانه جدید[/h] قلبم راعصب کشى کردم! دیگرن ازسردى نگاهى میلرزد ن ازگرمى آغوشى میتپد . . . . . . مرا که هیچ مقصدی به نامم…و هیچ چشمی در انتظارم نیست را ببخشید که با بودنم ترافیک کرده ام . . . . . . قدیم ندیما گفتن : برای کسی بمیر که برات تب کنه ! قدیمیا چه پر توقع بودن ! من برات میمیرم ، خدا نکنه تو تب کنی . . . [h=3]متن عاشقانه جدید ۹۲[/h] بزرگترین روانشناسان دنیایند دو چشمت !! این قدر که امیدوارم می کنند به زندگی . . . . . . جان فدای آن که یادم میکند / یاد او هر روزه شادم میکند مهربانی های او شیرین شکر / با مرامش کیش و ماتم میکند . . . . . . [h=3]sms عاشقانه ۹۲[/h] اغلب فکر میکنیم اینکه یاد کسی هستیم و با خاطره ی کسی زندگی می کنیم ، منتی است بر گردن او غافل از اینکه اگر یاد کسی هستیم این هنر اوست ، نه هنر ما . . . . . . [h=3]دوبیتی عاشقانه زیبا[/h] سلام به اون عزیزی که ، فاصله ها باهاش دارم تو دفتر خاطره هام ، خاطره ها باهاش دارم آرزوی دیدن اون ، صورت زیباشو دارم آخر حرفمم اینه هرجا باشه دوسش دارم . . . یه “دوستت دارم”هایی هم هست …میدونی دروغه ها … ولی قلبت واسه باورش به عقلت التماس میکنه …! . . . گره بزن ازین گره های کور که بختِ مرا به روزهای شومِ بی تقویم می بندند، من این نحسیِ بی تو را کجا دَر کنم؟ . . . [h=3]جدیدترین اس ام اس های عاشقانه[/h] پیله کرده ام به تو ! نمی دانی پروانه شدن در آغوشت چه عالمی دارد ! . . . اون نگاهی که گوشه اش یه قطره اشک برق میزنه به اندازه ی تموم حرفای دنیا سنگینه . . . . . . نـــــــوروز یعنی روز از نو نبودن هایت از نو . . . . . . شعبده نیست اصلن دست من نیست چال که می افتد گونه اَت بوسه خودش بروز می کند . . . . . . بیگانه شدی دوست حرفی و حدیثی و کلامی بفرست ما را نه در این غمکده عمری باقیست تا خرده نفس هست پیامی بفرست . . . . . . . [h=3]اس جدید عاشقانه[/h] کاشکی خبر نداشتی دیوونه ی نگاتم یه مشت خاک ناچیز ، افتاده زیر پاتم کاشکی صدای قلبت نبود صدای قلبم کاشکی نگفته بودم تا وقت جون دادن باهاتم . . . . . . سخت است فراموش کردن کسی که با او همه چیز و همه کس را فراموش می کردم ! . . . گاه گاهی یادم کن نترس تنهاییم واگیردارنیست . . . . . . به سلامتی تنهایم که هروقت بهش خیانت کردم بازم اومد سراغم . . . . . . آنلاین که میشوی انگشتانم به لکنت می افتند . . . . . . [h=3]متن های عاشقانه جدید[/h] همه ماهر شده اند یک نفر هزاران نفر را با هم دوست دارد ! اما من … ناشیانه به یک نفر دل میبندم هزاران بار . . . گفت به درد هم نمیخوریم امااوهرگزنفهمید من اورابرای دردهایم نمیخواستم . . . . . . بی شک کپی رایت را خدا رعایت کرد وقتی تو را بی همتا آفرید . . . . . . هیچ کجا هم جاییست ! همانجاییست که بی تو میشود بود . . . . . . [h=3]پیامک های عاشقانه جدید و زیبا[/h] چه فرقی می کند آن سوی دنیا باشم یا فقط چند کوچه آن طرف تر…؟! پای عشق که در میان باشد دلتنگی دمار آدم را در می آورد . . . باور کن خیلی حرف است وفادار دست هایی باشی که یکبار هم لمسشان نکرده ای . . . تا می رود خشک شود عرق قلبم دوباره نامی از تو وبازهم تب می کند قلبم . . . . . . خنده دار است ، نه ؟ ! که تو هی مرا دور بزنی و من دلم را خوش کنم که در محاصره ی تو هستم. . . . . . پــــلاک کوچـــه ، حـــتــــی آدرس خانـــــه ام را عـــــوض کــرده ام چه فایــــده ، یــــاد تــــــــــــــو در پــــرت تــــرین خیـــابـــان های این شـــهــــر هـــم مـــــرا به راحــتــی پـــیــــدا می کـــنـــد…. . . . به گمانم یادت پنجره احساسم را میکوبد، چرا که در دلم هوای دلتنگی بپاست . . . یادت پرچم صلحیست میان شورش این همه فکر . . .