خدایا از تو درخواست میکنم و به پادشاهیات که برتر از همهچیز قرار گرفته بیامرز برایم آن گناهانی را که دعا را از اجابت بازمیدارند.
خدایا از تو درخواست میکنم به ذاتت که پس از نابودی همهچیز باقی است خدایابیامرز برایم همه گناهانی را که مرتکب شدم و تمام خطاهایی که به آنها آلوده گشتم.
خدایا با یاد تو بهسویت نزدیکی میجویم و از ناخشنودی تو به درگاه خودت شفاعت میطلبم از تو میخواهم به بخشندگیات مرا به بارگاه قرب خویش نزدیک گردانی
خدایا از تو درخواست میکنم، درخواست بندهای فروتن خوار و افتاده که با من مدارا نمایی و به من رحم کنی و به آنچه روزیام نمودهای خشنود و قانع بداری و در تمام حالات در عرصهی فروتنیام قراردهی.
خدایا آمرزندهای برای گناهانم و پردهپوشی برای زشتکاریهایم و تغییر دهندهای برای کار زشتم به زیبایی جز تو نمییابم، معبودی جز تو نیست پاک و منزّهی و به ستایشت برخاستهام
خدایا بلایم بزرگ شده و زشتی حالم از حدّ گذشته و کردارم بیلیاقت و بیخبرم ساخته و زنجیرهای گناه مرا زمینگیر کرده و دوری آرزوهایم مرا زندانی ساخته و دنیا با غرورش و نفسم با جنایتش و امروز و فردا کردنم مرا نسبت به تو فریفته
ای سرورم از تو درخواست میکنم به توانمندیات که مانع نشود از اجابت دعایم به درگاهت، بدی عمل و زشتی کردارم و مرا با آنچه از اسرار نهانم میدانی رسوا مسازی و در کیفر آنچه در خلوتهایم انجام دادم، از زشتی کردار و بدی رفتار و تداوم کوتاهیام در وظایف و نادانی و بسیاری شهواتم و بیخبریام، شتاب نکنی.