سلام به همه دوستان تاپی . امیدورام همه خوب باشید . خب این تایپک رو واسه این زدم که هر کسی از یکی از دوستای تاپی چیزی رو یاد میگیره و یا خوبی که میبینه اگه دلش خواست بیاد اینجا هم بنویسه :love0041:
پاسخ : ♣ دوستان تاپی ♣ خب من اول از کسی که این سایت رو بهم معرفی کردش یعنی **azad** باید تشکر کنم . اگه اون اینجا ثبت نام نمیکرد . منم الان نبودم:gol2: از پرستو تشکر میکنم که بهم یاد دادش چجوری پشت پروفایلم عکس بندازم:love0041::wink: از حسین تشکر میکنم که اومد با نظر خوبش به تایپک بهترین پروفایل کمک کرد:love0041: از عسل تشکر میکنم که همیشه گند کاری هامو درست میکنه:ashamed0005::hug3: از فریبا تشکر میکنم واسه اینکه بهم عکس واسه پشت پروفایلم دادش:rolleyessmileyanim::love0041: بازم از پرستو که همیشه سوالی دارم جوابمو میده:gol2:
پاسخ : ♣ دوستان تاپی ♣ از حسین عزیز متشکرم که با هر کلمش یه درسی بهم میده چه در مورد نت و فروم مسائل اون چه در مورد دنیای واقعی...من که کلا خودم رو شاگرد ایشون میدونم چیزایی که تا الان ازشون یاد گرفتم خیلی زیاد بوده ازش واقعا ممنونم...همیشه زنده و سلامت باشه و سایش بالا سر اطرافیانش:ghalb::love0041:
پاسخ : ♣ دوستان تاپی ♣ سلام میخواستم از پریا بدلیل راهنمایی هاش تشکر کنم (هرچند خیلی وقته نیومده تاپ ولی ممنونشم بابت همه ی زحمتاش) همچنین یه تشکر خیلی خیلی ویژه از طاووس که واقعا حضورش رو درتاپ فروم یه نعمت می دونم ویک دوست واقعی است.:love0041:
پاسخ : ♣ دوستان تاپی ♣ من از نگـــــار عزیز تشکر میکنم که اینجا رو بهم معرفی کرد :ghalb: از پرستو ی عزیز و حسین آقا تشکر میکنم که از من استقبال گرمی کردند :love0041: از آقا امین تشکر میکنم که کمکم کردند فایل صوتیم رو آپلود کنم :love0041: