1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

فروش ویژه هدفون بیتس BEATS PRO و BEATS TOUR کیفیت تضمینی در حد اورجینال AAA+

شروع موضوع توسط amirsaraei ‏26/3/13 در انجمن بازارچه انجمن

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0
    اول از همه، هدفونهای Beats Monster Pro ، یا اصل هستند (400 دلار) یا کلون درجه یک(حدود 180 دلار). ولی در هرصورت از نمایندگیشون یا شرکت دارای حق قانونی فروش محصولات بیتز ازشهر Shenzhen چین خریداری شدند. دارای سریال قابل پیگیری از سایت رسمی بیتز هستند که یعنی رجیستر شده هست.(برخلاف بیتزهای موجود داخل بازار) اما Beats Tour و BESTS PRO کلون درجه یک هست. کیفیتش مو نمیزنه با اصلی . و کیفتش خیلی خیلی عالیه.

خیلی از فروشنده ها این مدل رو به عنوان اصلی میفروشند چون سریال قابل پیگیری داره و در داخل سایت بیتس رجیستر شده هستند .
    این هدفونها از 7 دلار در چین پیدا میشه تا 185 دلار من خودم شخصا خریداری کردم و با تخفیف و دلار های مبادله ای و کارت بازرگانی تونستم قیمت بهتری بگیرم

حالا این 7 دلاری ها کیف ندارن مثلا یا جنس بدنه تابلویه پرینت خوبی ندارند و همینجور که گرونتر میشه کیفیت بالاتر میره . حالا این هدفونی که من وارد کردم تحت لیسانس BEATS تولید شده در یکی از بزرگترین کارخانهای هدفون سازی هست

برگه آنالیز آزمایشکاه چین و ایران رو داره مبنی بر تائید اصل بودن آن طبق مشخصات شرکت بیتس و دفترچه آن . تائیده از اتاق بازرگانی چین داره و سلامت برند و کیفیت رو با مهر سفارت و شرکت تولید کننده و اتاق بازرگانی جین است .

خلاصه هدفون اصل تو بازار نیست وجدانا اگه هم تک و توک پیدا بشه مسافری خرید میکنند و یه دونه میارن اون هم یک ملیون و سیصد هزار تومان در دبی برای خریدار آب میخوره

موقع خرید حضوری یا پست برگه آنالیز آزمایشکاه و تائیدیه بر اصل بودن رو بهتون یه کپی میدم . ولی من و شما میدونیم که اینها اصل نیستند ولی تحت لیسانس که AUTHORIZED بهش میگن تولید شده - -مثل کیف CHANEL که در چین تولید میشه ولی با اجازه از شرکت برند CHANEL ولی تولید کننده اصلی در فرانسه است .

در نهایت سریال در سایت بیتس وارد کنید و هفته ای مجله های بیتس واستون ایمیل میشه . و از همه مهمتر کیفیت عالی صدا که خدایش تعریف نباشه تو هیچ هدفونی شما نمیتونید بهش برسید .

الان کلون و درجه های کپی بالا که اصطلاحا وارداتی هستند ولی بعضا در ایران ساخته میشن و جلد نازوک و یک سلفون بدرد نخور زدن بهش و بعد از 3-4 روز خص خص میکنه صدا و اذیت میشین حدودا 380 تا 470 هزار تومان است بسته به جایی که میخرید . بگذریم که در پایتخت من یه کپی قیمت کردم 900 هزار تومان .
    متاسفانه برخی دوستان کاری به کیفیت ندارن ! وفقط چون اسمش کپیه دیگه میرن سر قیمت دیگه کاری به کیفیت ندارن .

در پایتخت از 10 فروشگاه 9 فروشگاه تائید بر اصل بودن کردن و اونهای ذیگه اصلا واسشون کیفیت مهم نبود فقط قیمت عمده .

قیمت عمده ای که من فروختم 380.000 تومان بوده ولی چون آخر جنسه و وقت زیادی دیگه ندارم تا برگشتنم به هنگ کنگ به قیمت 350.000 تومان مدل BEATS PRO رو میفروشم /.

و برای BEATS TOUR قیمت نهائی 160.000 تومان

تلفن تماس 09396278373

هرموقع دیدید کیفیت خوب نیست و حسی پیدا کردید که گفتید ای واااای چرا خریدم . تماس بگیرید و براتون گارانتی میکنم چون خودم هم با گارانتی خریدم تاز جیبم نمیره ! میدم به شرکت و عوض میکنه هر 3 ماه یکبار سفر دارم به هنگ کنگ ولی به شرطی که جزو گارانتی باشه نه اینکه بندازین خوردش کنین زیر ماشین - چرمش رو پاره کنید یا همینجوری بگید نمیخوام !!! اگه واقعا صدا خص خص کرد یا کیفیت بهم خورد یا هر مشکل منطقی دیگه من در خدمتتون هستم .

هرجور مایلید سفارش بدید : خواستید بیاید تست کنید حضوری بعد بخرید - خواستید با پیک بفرستم واستون - برای شهرستان با پست بفرستم - هرجور که شما بخواید برای من هیچ مساله ای نیست .

امید وارم سال خوبی داشته باشید .

2. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : فروش ویژه هدفون بیتس BEATS PRO و BEATS TOUR کیفیت تضمینی در حد اورجینال AAA+

من میخوام ادرس براتون پ.خ شد