سلامی دوباره به دوستای گل تاپ فرومیم...:hey: میخواستم برای عیدی به پسرا یه بازی مشت بدم... اسم بازیشم هستResident Evil 5 جون اشییییی دانلود کنین خیلی با حاله برای دانلودش روی دانلود کلیک کنین برای اینم که یه خورده حالت مسابقه ای داشته باشه یه مسابقه هم میذارم: هر کس که زود تر از همه بازی رو تموم کنه و آخر بازی رو برام تعریف کنه اون برندس .: توجه :.برای کرک کردن بازی از پوشه Crack موجود در داخل پک استفاده کنید. تمام فایل های موجود در داخل فایل فشرده تست شده و سالم می باشد.
پاسخ : $##عیدی به پسرای تاپ فرومی##$ اشکان جان اول این که یادت باشه عیدی به دخترا ندادی دوم این لینک خرابه که
پاسخ : $##عیدی به پسرای تاپ فرومی##$ داداش سرعت ما اونقدر بالا نیست که دانلودش کنیم .... هدیه بهتر نداشتی :laughingsmiley: از اون مهم تر من این بازی رو تموم کردم ... و فکر میکنم خیلی از بچه ها هم بازی کرده باشن :love0041:
پاسخ : $##عیدی به پسرای تاپ فرومی##$ پرستو جون من که سلیقه ی شما دخترارو نمیدونم...شما امر بفرمایید بنده بهتون عیدی بدم! :ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb:
پاسخ : $##عیدی به پسرای تاپ فرومی##$ بازیش چجوریه؟؟؟باحاله* یا فقط بکش بکشه؟!؟!؟ *:منظورم انه که همه چی داره ؟قتل,فرار,دزدیو...
پاسخ : $##عیدی به پسرای تاپ فرومی##$ یاد این بازی بخیییر..... چه خاطراطی ازش دارم........................................... آخر بازی خیلی قشنگ تموم میشه.........با 2تا آرپی جی به وسکر شلیک میکنن........................... داداش اشی این بازی قدیمیه.............. بهتر نبود Resident Evil 6 رو واسه دانلود میذاشتی؟؟؟
پاسخ : $##عیدی به پسرای تاپ فرومی##$ 6 که خودش 3 تا بازیه جداست بعد میموندیم کدوم رو بگیم؟؟ :confused0075: