خوب بايد بگم كه يكم فروردين تولد دوتا از كاربراي فروم بوده هر دوشون هم اسمشون عليه من اون يكي عليو كه نميشناسم ولي اون يكيو يكم ميشناسم :tongue0013: فكر كنم همه ديگه بشناسيدشalex روميگم alex terminator:laughingsmiley: با اينكه يكــــمــــــ فقطططط يكم دير شده بود خواستم براي تولدت تاپيك بزنم و تولدت و تبـــــــريك بگـــــــــــــــــم تفلدت مبارك علي جان همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده است چه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟فرشته ای فقط در قالب یک انسان فقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک حالاکیک های تولد..یه کیک کافی نیست که:rolleyessmileyanim: امروز روز تولد توست و من هر روز بیش از پیش به این راز پی میبرم که تو خلق شده ای برای من تا زیباترین لحظه ها را برایم بسازی:tongue0013: . . . تولدت مبارک نوبتی هم باشه نوبت کادوهاست
پاسخ : بيايـــن تو تولـــد داريم تولدت مبارك باشه علي جون اميد وارم به همه ي آرزوهات برسي :laughingsmiley::ghalb:
پاسخ : بيايـــن تو تولـــد داريم تولدت مبارک علی جان با آروزی بهترینه برای تو دوست خوب:love0041::ghalb:
پاسخ : بيايـــن تو تولـــد داريم این "علی" که اخیرا کم میادش، امروز تولدشه !خیلی وقت بود که نبود !!وقتی هم میاد زودی میره..حالا کجا میره با کی میره 1خدامیدونه :دی اما، خوشحالم، که دوباره برگشته !! تولدت مبارک "علی" جان !
پاسخ : بيايـــن تو تولـــد داريم تولد مبارک علی جان.نگه تو اسمت ایمان نبود!!!!!!!!!!!!!!!!:blinksmiley: یا نکنه من خنگ شدم حالا بیخیال. عیدت همراه با تولدت مبارک آرزوی شادی می کنم برات
پاسخ : بيايـــن تو تولـــد داريم پرستو مرسی عزیزم درضمن من با کسی نمیرم که :ی طاووس ممنونم ازت منم از همون اول همین اسم بودم ایمان کیه :ی