پاسخ : جملات زیبا و دلنشین راد کــــــــاش آدم هیــــــــچوقــت نفهــــمــه یـــــه حـــرفایـــــــ ی دروغ بـــــــــوده!
پاسخ : جملات زیبا و دلنشین راد هرچند که خسته ایم از این حال …. نیا شرمنده اگر ندارد اشکال … نیا ما خط تمام نامه هایمان کوفیست… آقای گلم زبان من لال … نیا اللّهم عجّل لولیک الفرج
پاسخ : جملات زیبا و دلنشین راد جوابِ آدم برفی ها را چه بدهم؟ سراغت را می گیرند زیر قولمان زدیم...! قرار بود با هم بسازیمشان!!! قرار بود با عشق بسازیمشان!!! قرار بود... بیخیال چیزی نمانده... زمستان رو به اتمام است زیاد عمر نمی کنند...!
پاسخ : جملات زیبا و دلنشین راد به آمـــدنــــــتـــــ که دیـــــگــــر امیــــدی نیــــســـت ، فـــقـــط مـــــن را پـــس بفرســــتـــــ....
پاسخ : جملات زیبا و دلنشین راد هر جای این سرزمینی باش ! فقط هر روز خنده هایت را برایم پست کن ! قلب من برای تپیدن نیاز به انگیزه دارد ...!
پاسخ : جملات زیبا و دلنشین راد وای بر کسانی از امت من که به جای خداحکم می کنند همانها که می گویند فلانی در بهشت است یا دیگری در دوزخ .... " محمد بن عبدالله (ص) "
پاسخ : جملات زیبا و دلنشین راد ریتم نفس گیر این موسیقی ... در جایی که نمی دانم کجاست ! و در روزی که یادم نیست ! برای من خاطـــــره ای نواخته است ... یکشنبه بود ؛ یا دوشنبه ؛ یا سه شنبه ؛ یا شنبــــــه ای که پیشوندش را در لا به لای تقویم " نا " گرفته ی خاطراتم گم کرده ام ... شاید روزی بود شبیه امروز یا فـــــــــــــردا ... دیگر چه فرقی می کند !!! که کـــــی....؟! و کجــــــا.....؟! وقتی هنوز قلب از طپش افتاده ام با ضرب آهنگش به لرزه می افتـــــــــد ....
پاسخ : جملات زیبا و دلنشین راد آنقدر آمدنت به تاخیر افتاده است که فقط می دانم کسی را روزگاری دوست داشته ام که حالا شاید دیگر نشِناسَمش ...