ولادت حضرت زینب (س) را به همه ی شیعیان جهان و مخصوصا" به برو بچه های گل تاپ فروم تبریک می گم کیستی تو که تلاوت نامت، حلاوت بهشت را میدهد و ابهت وجودت، حضور اوصاف رفیع است و آمدنت نوید بهار ..
پاسخ : ▪•●میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار مبارک باد ●•▪ خوش آمدی خانه ای ساده و گلی، با کم ترین وسایل زندگی، در لفافه ای از نور پیچیده شده است. زهرا(س) چشم به راه تولد نوزادی است. هاله ای از نور خدا را در برگرفته است. فرشتگان در هلهله اند و نور معطر بال هایشان از آسمان تا زمین جاده ای از نور کشیده است. غنچه ای آرام شکفته می شود با غنچه ای از جنس نور، از تبار یاس. بوی عطری خوش عالم را پر می کند. تمام گل های عالم از این عطر مبارک، لب به خنده می گشاید. زینب متولد می شود، چشم می گشاید و خانه را صفایی تازه می بخشد. خوش آمدی ای نوگل زهرا(س)، ای غنچه نوشکفته علی(ع)، ای زینب حسن و حسین(ع).
پاسخ : ▪•●میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار مبارک باد ●•▪ من هم این روز عزیز رو به همه مخصوصا پرستاران زحمت کش تبریک عرض میکنم . :ghalb:
پاسخ : ▪•●میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار مبارک باد ●•▪ تمام هـسـتی من خاک پایتان بانو / و جان عالم هـسـتی فدایتان بانو کـویـر جسم زمین پر شکوفه میگردد / که مـیوزد نـفـس دلگـشـایـتان بانو هـزار مرتبه گفـتم و باز میگویم /تـمـام هـستی من خاک پایتان بانو میلاد نور مبارک
پاسخ : ▪•●میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار مبارک باد ●•▪ اگر زینب نمی آمد چه میشد / بهار کربلا کامل نمی شد اگر بلبل هوای گل نمی کرد / گل از بی حرمتی پژمرده می شد محبت در کجا ابراز می گشت / پرستاری پرستاری نمی شد ولادت باسعادت الگوی پرستاران و روز پرستار مبارک
پاسخ : ▪•●میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار مبارک باد ●•▪ دست بهاری، بال سبز پنجرهها را گشود/از راه می آید، ببین بانوی گلهای کبود بانوی من امشب برای لحظههایت، روزگار / شعری حماسی با ردیف بردباری میسرود میلاد مظهر صبر و شکیبایی و تجسم عینی علم و عفاف مبارک
پاسخ : ▪•●میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار مبارک باد ●•▪ زبیت مرتضی (ع) شاه ولایت اختری سر زد که از نور رخش، ارض و سما را زیب و زیور زد بود میلاد زینب (س) آن که اندر روز میلادش در آغوش حسینش خنده بر روی برادر زد
پاسخ : ▪•●میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار مبارک باد ●•▪ آمد آن بانو که فخر هر زن است هر دلى با ذکر نامش گلشن است روح تاریک همه سر گشتگان در شعاع نور عشقش روشناست
پاسخ : ▪•●میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار مبارک باد ●•▪ من هم تبریک می گم به همه:love0041:
پاسخ : ▪•●میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار مبارک باد ●•▪ منم تبریک میگم میلاد حضرت زینب و هم روزپرستار امروزازصبح محل کارمامانم بودم واسشون جلسه گزاشته بودن وتقدیرکردن ازپرستارهاوهدیه دادن جشن جالبی بود این موضوع جلسه بود تجلیل از مقام حضرت زینب(س) است ۲ – تقویت روحیه زینب گونه در میان پرستاران و تقدیر و تشکر از زحمات و نقش پرارزش پرستار در جامعه. ودرآخرهمه با شیرینی وشکلات وموزیک جشن وتموم کردن منم این روز وبه مامانم وهمه پرستارهای ایران زمین تبریک میگم ..واقعا شغل سختی دارین .....