قال رسول الله(ص): "... اذا لم يامروا بالمعروف و لم ينهوا عن المنكر ... سلط الله عليهم شرارهم فيدعوا عند ذلك خيارهم فلايستجاب لهم" پيامبر اكرم(ص) مي فرمايند: ... زماني كه امر به معروف و نهي از منكر نكردند... خداوند متعال، بدترين و شرورترين آنها را بر آنان مسلط مي كند، پس در اين هنگام دعا مي كنند ولي دعاي آنان مستجاب نمي شود.
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع از امام صادق علیه السلام روایت شده که فرمودند: هر کس چهل روز صبح هنگام، دعاى عهد را بخواند از یاران قائم ما است و اگر قبل از ظهور آن حضرت از دنیا برود خداوند او را در زمان ظهور از قبر بیرون مى آورد که در خدمت حضرت باشد. خداوند به هر کلمه اى از این دعا هزار حسنه عطا فرماید و هزار گناه محو مى نماید. دعاى عهد ابتدا خداوند را به اسامى و صفات مى خواند و بعد صلوات بر امام زمان علیه السلام است . سپس دعاهایى در مورد آن حضرت و فرج او و نیز حضور ما در زمان حضرت و دیدار روى حضرت دارد.
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع توجّه امام مهدى(عليه السلام) به شيعيان خويش ما در رعايت حال شما كوتاهى نمىكنيم و ياد شما را از خاطر نبرده يم، كه اگر جز اين بود گرفتارىها به شما روى مىآورد و دشمنان، شما را ريشه كن مىكردند. از خدا بترسيد و ما را پشتيبانى كنيد.
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع امام علی(ع): ایمان هیچ بنده ای راستین نمی شود مگر زمانیکه اعتمادش به آنچه نزد خداست از اعتمادش به آنچه در دست خود دارد بیشتر باشد. (شرح نهج البلاغه ج19 ص216)
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع امام باقر علیه السلام فرمود: آدم عرض کرد: خداوندا، شیطان را به من مسلط ساختی و مثل جریان خون در رگها، او را هم قادر کردی که به بدن من داخل شود. خداوند فرمود: ای آدم، در قبال این کار این امتیاز را به تو و به فرزندانت دادم که هر کس فکر عمل بد کند به حساب او نوشته نشود، ولی اگر آن عمل بد را انجام داد فقط یک جرم حساب شود. لکن اگر کسی نیت به انجام عمل خوب کرد، ولی انجام نداد، یک ثواب برای آن نیت نوشته شود و اگر آن نیت خوب را عمل کرد، ده ثواب به وی داده می شود. آدم عرض کرد: خداوندا، این عنایت را دربارۀ من و فرزندانم زیادتر کن. خداوند فرمود: اگر کسی از فرزندانت گناهی را مرتکب شد و بعد از آن توبه کرد، من آن گناه را می بخشم. باز هم آدم گفت: خداوندا، بیشتر از این هم عنایت فرما، خداوند فرمود: من مهلت توبه را تا دم مرگ به آنها دادم. آدم عرض کرد: خداوندا، لطف بسیار است و کافی می باشد.
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع مسیح فرمود: به زنی که به تو تعلق ندارد خیره نشو زیرا تا زمانی که چشم خود را نگه داری هرگز مرتکب زنا نخواهی شد اگر توانستی حتی به جامه زن نامحرم هم نگاه نکنی چنین کن. (مجموعه ورام ج1 ص62)
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع امام علی(ع): دوست ندارم در کودکی میمردم و به بهشت برده می شدم و بزرگ نمی شدم تا پروردگارم را بشناسم. (کنزالعمال ح36472)
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع پیامبر اکرم(ص): برترین ایمان آن است که بدانی خداوند هرکجا باشی با توست. (کنزالعمال ح66)
پاسخ : احادیث برگزیده از ائمه اطهار ع ذا تَفَقَّهَ الرَّفيعُ تَواضَعَ؛ انسان بلند مرتبه چون به فهم و دانايى رسد، متواضع مى گردد. غررالحكم، ج3، ص133، ح4048 __________________