میشه بفرمایید شما این مطالب و نظرسنجیارو از کجا میارید؟ بعضی از تاپیکاتون هیچ منبعی نداره، که حالا معتبر یا نامعتبر بودنشونُ بررسی کرد.. مثلِ همون تاپیکِ "خاله زنک" که ازتون پرسیدم ولی جوابی ندادین.
با سلام خدمت همگی این تاپیک موجود بود و من آنرا نزده ام منتها چون عکس مربوطه پاک شده بود من فقط عکشش را دوباره گذاشتم . با تقدیم احترامات
با سلام و عرض تشکر از توجهتون این مطلب همان طور که ملاحظه میفرمائید توسط کاربر دیگری ایجاد شده و البته معلوم است به قصد شوخی و سرگرمی است نه خدای نکرده جسارت به بانوان محترم در مورد خاله زنک فکر نکنم مطلب اشتباهی باشد و واقعیتی از جامعه امروز ما است .
سلام! روالِ انجمن اینه که تاپیک هایِ قدیمی آپ نشن، مگر این که قصدتون بحث و بررسیِ موضوع باشه، برایِ همین هم دوستان نظر دادن. اما در موردِ خاله زنک من نظرم کاملا با شما مخالفه! بحثشم بهتر بود همونجا انجام بشه نه تو این تاپیک، اما شما جوابی به سوالِ بنده ندادین که بحثی هم بشه.. در هر صورت منبعِ مشخصی نداشت تاپیکتون. موفق باشید
بله حق با شما است و سعی میکنم دیگر تاپیکهای قدیمی را بالا نیاورم اما در مورد منبع وقتی داریم بحث و گفتگو میکنیم منبع همان عقاید شخصی خودمان است و مطالب علمی نیست که منبع و مدرک بخواهد در ضمن من اون مطلب را حدف کزدم و بابت سوء تفاهم ایجاد شده عذر خواهی مینمایم
خواهش میکنم.. بله بنده هم تاپیک رو عرض کردم که منبع داشته باشه؛ نه ادامه اون تاپیک و بحث هایی که در موردِ اون تاپیک میشه.