سلام دوستان چند روز دیگه تولد یکی قدیمیا و خوبای سایته اما حالا دیگه بریم سراغ تولد اگه گفتین تولد کیه؟؟ شاهکار نکردین خودم تو موضوع تاپیک گفتم هميشه به قداست چشمهاي تو ايمان دارم چه کسي چشمهاي تو را رنگ کرده است چه وقت ديگر گيتي تواند چون تويي خلق کند؟ فرشته اي فقط در قالب يک انسان فقط ساده مي توانم بگويم تولدت مبارک Happy Birthday to You Happy Birthday to You Happy Birthday Dear FaRaNak Happy Birthday to You. From good friends and true, From old friends and new, May good luck go with you, And happiness too. Alternative ending: How old are you? How old are you? How old, How old How old are you امروز خورشيد شادمانه ترين طلوعش را خواهد کرد و دنيا رنگ ديگري خواهد گرفت قلبها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت فرشته آسماني سالروز زميني شدنت مبارک . . . روز ميلادت فــــرانک جان مبارک خدا را به خاطر خلقت وجود پاکت سپاسگذاريم و براي سالروز آغاز زندگي تو خوشبختي بيشتر آرزو ميکنيم ... روز تولد تو روز نگاه باران بر شوره زار تشنه بر اين دل بيابان روز تولد تو گويي پر از خيال است ياس و کبوتر و باد در حيرت تو خواب است تولدت مبارک اين چندمين تولد توست؟ و چندمين انبساط مجدد کائنات؟ اين چندمين بارخلقت است؟ و چندمين انفجار سکوت؟ چندمين لبخند آفرينش؟ خورشيد را چندمين بار است که ميبيني؟ و پروانه ساعتها چندمين بار است که ميچرخد؟ و ثانيه چندمين بار است که به احترام تو برميخيزد؟ چندمين بار است که مجدداً نفس ميکشي؟ چندمين دم!؟ چندمين آن!؟ آه که تو چقدر خوشبختي! و جهان چه پرغوغاست که بينهايت مين تولد تو را جشن ميگيرد . . . فرانک عزیزم خيلي بيشتر از اين لياقتت بود... به بزرگي خودت ببخش..اميدوارم هر چي ميبيني شادي باشه و خوشي... اميدوارم که هميشه موفق باشي و سالم و سلامت..... اميدوارم که به بهترين ها برسي.... خيلي خوشحالم که امسال تو جشن تولدت بودم و تونستم برات تاپيک بزنم....
پاسخ : ღ•●ღღ•●ღ فرانک عزیز تولدتــــ مبارکــــــ2khtare Havaــــ ღ•●ღღ•●ღ ووووووووووووووووووووووووووووووووووو چه کرده حسین آقا..چشمم رووووووووووووشن چه هنرنمایی کردی حسین ای ول ای خدا کی تولد من بشه :دی -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- منم تولد فرانک عزیز وبهش تبریک میگم آجی فرانکم خیلی دوستت دارم .وآرزو میکنم به تمام هدفات برسی
پاسخ : ღ•●ღღ•●ღ فرانک عزیز تولدتــــ مبارکــــــ2khtare Havaــــ ღ•●ღღ•●ღ فرانــــــــک جون منم بهت تبریــــــــــک میگم ایشالا 1200000 سال زنده باشـــــی :ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb:
پاسخ : ღ•●ღღ•●ღ فرانک عزیز تولدتــــ مبارکــــــ2khtare Havaــــ ღ•●ღღ•●ღ فرانک جون تولدت مبارک.شاد باشی و خندان:love0041:
پاسخ : ღ•●ღღ•●ღ فرانک عزیز تولدتــــ مبارکــــــ2khtare Havaــــ ღ•●ღღ•●ღ تبریک دست خالی مرا با سخاوت بی حدت بپذیر…
پاسخ : ღ•●ღღ•●ღ فرانک عزیز تولدتــــ مبارکــــــ2khtare Havaــــ ღ•●ღღ•●ღ :happy0199::happy0199::happy0199:منم تبریک میگم:happy0199::happy0199::happy0199:
پاسخ : ღ•●ღღ•●ღ فرانک عزیز تولدتــــ مبارکــــــ2khtare Havaــــ ღ•●ღღ•●ღ تولدت مبارک فرانک خانم امیدوارم به هر ارزویی که دوس داری برسی
پاسخ : ღ•●ღღ•●ღ فرانک عزیز تولدتــــ مبارکــــــ2khtare Havaــــ ღ•●ღღ•●ღ تولدت مبارک فرانک جان ( فرانکی ) هر جا هستی سلامت و موفق باشی . :love0041::happy0199: