از عنوان تاپیک معلومه این تو چه خبره ost: دوست دارم همکاری کنید و نذارید این پست خاک بخوره ast: التماس دعا :gol2:
پاسخ : @ پاتوق بچه شیعه ها @ سوره ی نور آیه ی 31 موضوع ایه : حجاب " ای رسول گرامی به زنان با ایمان بگو دیدگان خود را ( از نگاه به مردان نا محرم ) فرو بخوابانند و دامان خویش را ( از هوس رانی ) حفظ کنند و زینت خود را آشکار ننمایند مگر آنچه نمایان است و روسری های خود را بر سینه و گردن خود بیافکنند ( تا بوشیده گردد) و زیور خویش آشکار نکنند مگر برای محارم ( شوهران خود ، پدران ، پدر شوهرانشان و...) . و زنان هنگام راه رفتن بای خود را به زمین نکوبند تا زینت بنهانشان ( مانند خلخال ) فهمیده شود . ای مؤمنان همگی به سوی خدا بازگردید و توبه کنید تا رستگار شوید . "
پاسخ : @ پاتوق بچه شیعه ها @ کوچه هایمان را به نامشان کرده ایم تاهرگاه نشانی منزلمان را میدهیم بدانیم از گذرکاه خون کدام شهید است که با ارامش به خانه میرسیم...
پاسخ : @ پاتوق بچه شیعه ها @ [TABLE="class: infobox"] [TR] [TD="colspan: 2, align: center"] شيعه [/TD] [/TR] [TR] [TH="colspan: 2, align: center"]عقاید[/TH] [/TR] [TR] [TH="align: right"]اصول[/TH] [TD]توحید • نبوت • معاد یا قیامت عدل • امامت[/TD] [/TR] [TR] [TH="align: right"]فروع[/TH] [TD]نماز • روزه • خمس • زکات • حج • جهاد • امر به معروف • نهی از منکر • تولی • تبری[/TD] [/TR] [TR] [TH="align: right"]عقاید برجسته[/TH] [TD]مهدویت: غیبت(غیبت صغری، غیبت کبری) و انتظار و ظهور و رجعت • بداء • شفاعت و توسل • تقیه • عصمت • مرجعیت و حوزه علمیه و تقلید • ولایت فقیه • متعه • شهادت ثالثه • جانشینی محمد • نظام حقوقی[/TD] [/TR] [TR] [TH="colspan: 2, align: center"]شخصیتها[/TH] [/TR] [TR] [TH="align: right"]چهارده معصوم[/TH] [TD]محمد • فاطمه • علی • حسن • حسین • سجاد • باقر • صادق • کاظم • رضا • جواد (تقی) • هادی (نقی) • عسکری • مهدی[/TD] [/TR] [TR] [TH="align: right"]صحابه[/TH] [TD]سلمان فارسی • مقداد بن اسود • ابوذر غفاری • عمار یاسر • بلال حبشی • جعفر بن ابیطالب • مالک اشتر • محمد بن ابوبکر • عقیل • عثمان بن حنیف • کمیل بن زیاد • اویس قرنی • ابوایوب انصاری • جابر بن عبدالله انصاری • ابن عباس • ابن مسعود • ابوطالب • حمزه • یاسر • عثمان بن مظعون • عبدالله بن جعفر • خباب بن ارت • اسامة بن زید • خزیمة بن ثابت • مصعب بن عمیر • مالک بن نویره • عبدالله بن جحش زنان: فاطمه بنت اسد • حلیمه • زینب • ام کلثوم بنت علی • اسماء بنت عمیس • ام ایمن • صفیه بنت عبدالمطلب • سمیه[/TD] [/TR] [TR] [TH="align: right"]علما[/TH] [TD]روحانیان شیعه[/TD] [/TR] [TR] [TH="colspan: 2, align: center"]مکانهای متبرک[/TH] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2, align: center"]مکه مکرمه و مسجد الحرام • مدینه منوره و مسجد النبی و بقیع • بیت المقدس و مسجد الاقصی • نجف اشرف و حرم علی بن ابیطالب و مسجد کوفه • کربلای معلی و حرم حسین بن علی • کاظمین و حرم کاظمین • سامرا و حرم عسکریین • مشهد مقدس و حرم علی بن موسیالرضا دمشق و زینبیه • قم و حرم فاطمه معصومه • شیراز و شاه چراغ • آستانه اشرفیه و سید جلالالدین اشرف • ری و شاه عبدالعظیم مسجد • امامزاده • حسینیه[/TD] [/TR] [TR] [TH="colspan: 2, align: center"]روزهای مقدس[/TH] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2, align: center"]عید فطر • عید قربان(عید اضحی) • عید غدیر • محرّم(سوگواری محرم)، تاسوعا و عاشورا و اربعین) • عید مبعث • میلاد پیامبر • تولد ائمه • ایام فاطمیه[/TD] [/TR] [TR] [TH="colspan: 2, align: center"]رویدادها[/TH] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2, align: center"]رویداد مباهله • غدیر خم • سقیفه بنیساعده • فدک • رویداد خانه فاطمه • قتل عثمان • جنگ جمل • جنگ صفین • جنگ نهروان • واقعه کربلا • مؤتمر علماء بغداد • حدیث ثقلین • حدیث کساء • آیه تطهیر • شیعه کُشی[/TD] [/TR] [TR] [TH="colspan: 2, align: center"]کتابها[/TH] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2, align: center"]قرآن • نهجالبلاغه • صحیفه سجادیه کتب اربعه: الاستبصار • الکافی • تهذیبالاحکام • منلایحضرهالفقیه مصحف فاطمه • مصحف علی • اسرار آل محمد وسائل الشیعه • بحار الأنوار • الغدیر • مفاتیح الجنان مجمع البیان • تفسیر المیزان • کتب شیعه[/TD] [/TR] [TR] [TH="colspan: 2, align: center"]شاخهها[/TH] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2, align: center"]دوازدهامامی(اثنیعشری) • اسماعیلیان • زیدیه[/TD] [/TR] [TR] [TH="colspan: 2, align: center"]منابع اجتهاد[/TH] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2, align: center"]کتاب(قرآن) • سنت(روایات پیامبر و ائمه) • عقل • اجماع[/TD] [/TR] [/TABLE]
پاسخ : @ پاتوق بچه شیعه ها @ عکسی از شیر بچه های حیدر کرار که دارن تو یه عملیات از حرم بی بی زینب کبری سلام الله علیها دفاع میکنن.اسم گردانشون ابالفضل العباس هستش. اونایی که حاضرن بریم از حرم بی بی دفاع کنیم بگن لبیک یا زینب
پاسخ : @ پاتوق بچه شیعه ها @ بهش گفتم: امام زمان (عج) رو دوست داری؟ گفت: آره ! خیلی دوسش دارم گفتم: امام زمان حجاب رو دوست داره یا نه؟ گفت: آره! گفتم : پس چرا کاری که آقا دوست داره انجام نمیدی؟ گفت: خب چیزه!…. ولی دوست داشتن امام زمان عج به ظاهر نیست ، به دله گفتم: از این حرف که میگن به ظاهر نیست ، به دله بدم میاد گفت: چرا؟ براش یه مثال زدم: گفتم: فرض کن یه نفر بهت خبر بده که شوهرت با یه دختر خانوم دوست شده ... و الان توی یه رستوران داره باهاش شام می خوره. تو هم سراسیمه میری و می بینی بله!!!! آقا نشسته و داره به دختره دل میده و قلوه می گیره. عصبانی میشی و بهش میگی: ای نامرد! بهم خیانت کردی؟ بعد شوهرت بلند میشه و بهت میگه : عزیزم! من فقط تو رو دوست دارم. بعد تو بهش میگی: اگه منو دوست داری این دختره کیه؟ چرا باهاش دوست شدی؟ چرا آوردیش رستوران؟ اونم بر می گرده میگه: عزیزم ظاهر رو نبین! مهم دلمه! دوست داشتن به دله… دیدم حالتش عوض شده بهش گفتم: تو این لحظه به شوهرت نمیگی: مرده شور دلت رو ببرن؟ تو نشستی با یه دختره عشقبازی می کنی بعد میگی من تو دلم تو رو دوست دارم؟ حرف شوهرت رو باور می کنی؟ گفت: معلومه که نه! دارم می بینم که خیانت می کنه ، چطور باور کنم؟ معلومه که دروغ میگه گفتم: پس حجابت…. اشک تو چشاش جمع شده بود روسری اش رو کشید جلو با صدای لرزونش گفت: من جونم رو فدای امام زمانم می کنم ، حجاب که قابلش رو نداره از فردا دیدم با چادر اومده گفتم: با یه مانتو مناسب هم میشد حجاب رو رعایت کرد! خندید و گفت: می دونم ! ولی امام زمانم چــــــادر رو بیشتر دوست داره می گفت: احساس می کنم آقا داره بهم لبخنــــــــــد می زنه.
پاسخ : @ پاتوق بچه شیعه ها @ ازدواج در کلام معصومین علیهم صلوات الله و سلامه اجمعین. تاثیر ازدواج قال رسول الله صلى الله علیه و آله و سلم: اذا تزوج الرجل احرز نصف دینه. پیامبر خدا صلى الله علیه و آله و سلم فرمود: کسى که ازدواج کند، نصف دینش را حفظ کرده است. مستدرک الوسائل، ج ۱۴، ص ۱۵۴٫ ازدواج در هنگام تنگدستى قال الامام الصادق علیه السلام: ... من ترک التزویج مخافة الفقر فقد اساء الظن بالله-عز و جل-، ان الله- عز و جل – یقول: «ان یکونوا فقراء یغنهم الله من فضله.» امام صادق علیه السلام فرمود: هر کس از ترس فقر ازدواج نکند نسبت به لطف خداوند بدگمان شده است. چرا که خداوند مىفرماید: اگر آنان فقیر باشند خداوند از فضل و کرم خود بى نیازشان مىکند.
پاسخ : @ پاتوق بچه شیعه ها @ امیر مومنان علی علیه السلام می فرمایند: «چه قدر فاصله بین دو عمل دور است؛ عملی که لذتش می رود و کیفر آن می ماند و عملی که رنج آن می گذرد و پاداشش ماندگار است». نهج البلاغه، حکمت۱۲۱ خودم بدجور گرفتاره اولیم برام دعا کنید. :gerye: