1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

پیشنهاد

شروع موضوع توسط Amin_110 ‏31/1/13 در انجمن مسائل مربوط به انجمن

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    پاسخ : پیشنهاد

درسته ک بخشاش زیاده ولی ما انچنان مدیری نداریم ک تو بخشایه خودشون فعالیت کنن
    بعدم تصاویری ک من گذاشتم فقط مختص مدیران انجمن بود نه سایر عناوین
    بهتره ب مدیران انجمن ی بخش کلی برای مدیریت داده بشه نه زیر مجموعه های بخش ها
    اینطوری هم کارش بیشتر میشه هم اینکه بهتر میتونه ب بخش های خودش برسه
    مثلا مدیری ک میاد هم بخش نرم افزار و موسیقی رو انتخاب میکنه اینطوری خودشم سردرگم میشهو درست نمیتونه ب بخشایه خودش برسه
    بهتره مثلا بخش کلی نرم افزارو سخت افزار برداره و تو بخشایه خودش مدیریت کنه
    واله منکه تا جایی ک تو بیشتر فروما دیدم اینطوریه ولی چون مدیراش بیشترن برا هر بخش سه چهار تا مدیر دارن ک دیگه لازم نیس اینطوری برا زیر بخشاشم تصویر طراحی شه چون دیگه بخش کلی در اختیارشه میدونه ک باید به همه زیربخشایه بخشش خودش برسه
    اومیدوارم ک منظورمو گرفته باشی
    من در مورد این طرح تو پ.خ کامل ب پرستو توضیح دادم
    ولی باز تصمیم گیرنده محمد هستش

یک شخص از این تشکر کرد.
  2. Neghab_Dar Forever مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Thinker

1- این حرف رو قبول دارم که تعداد مدیر ها نسبت تعداد بخش های خیلی کمه و خب این مشکل هست که باید جداگانه در موردش صحبت کرد

2- عزیز من منظورت رو متوجه شدم ولی منظورم این بود فقط یه تصویر واسه مدیر انجمن درست بشه و عنوان کاربریشون که مدیر چه بخشی هستن توی پست بیت ذکر بشه.

3- افشین جان من با این مورد مخالفم ، چون تجربه اش رو در اولین انجمنی که بودم داشتم ؛ انجمن وقتی اینقد رشد کرده طبیعتا کاربرهای جدیدی هم میان که سوال داشته باشن فرض کنید یه نفر مدیر انجمن کامپیوتر باشه ، نرم افزار بلد باشه ولی از سخت افزار هیچی ندونه ، یکی بیاد سوال سخت افزار بپرسه توقع داره مدیر اون بخش جواب بده و وقتی ببینه مدیر نمی تونه پاسخگو باشه طبیعتا فکر + در مورد انجمن نخواهد داشت به همین خاطر همیشه به مدیرای آزمایشی گفتم هر جایی که تخصص دارید رو انتخاب کنید حتی اگه زیر بخش باشه.

4- اتفاقا توی انجمن خود من ، در تالار ورزش همینطوری هست و کل تالار ورزش در اختیار این دو تاست ، اما این دو نفر تقسیم وظایف کردن و هر قسمت رو که خودشون می تونن بهتر عمل کنن برداشتن ، اسم هر دو تا مدیر انجمن ورزش ، ولی مثلن یکی که اخبار وظیفشه یکی پیش بینی مسابقات ، و با هم همکار هستن و دیگه دخالت نمی کنن توی کار هم.

5- بله داداش من از همون اول منظورت رو متوجه شدم و گفتم که طرح خوبی هست ولی خب سختی هایی داره

3. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG

عزیز، من حتما تاکید نکردم ب این که حتما باید طرحی ک من گفتم رو انجمن پیاده شه
    نظری بود ک دادم مونده ب خود محمد
    بعد در مورد گزینه سوم ک نوشتی مدیری ک میخواد تو بخشی کار کنه حتما نباید ک همه چی دون باشه خو همه تو هرچیزی ی مشکلاتی دارن
    بعد اگه کاربریم سوالی داره تو ی بخش خاصی در مورد چیزی حتما نباید ک مدیر مربوطه جوابگو باشه شاید مدیره حالا هزارتا مشکل داشته باشه نتونه بیاد یا حالا بقول شما جوابشو ندونه, شمای ک حالا میدونی باسی کمک حالش باشی